Horia Moculescu, într-o situație gravă după ce a leșinat. Momente tulburătoare la o petrecere

de: Anca Lupescu
10 09. 2021

Horia Moculescu a trecut prin clipe îngrozitoare în timp ce se afla la o petrecere.

Clipe îngrozitoare pentru Horia Moculescu

Îndrăgitul compozitor are probleme grave de sănătate. Horia Moculescu are 84 de ani, iar afecțiunile de care suferă și-au spus cuvântul când se aștepta mai puțin.

În urmă cu aproape o lună, Horia Moculescu a mers cu fiica lui la nunta unui bun prieten.

Compozitorului i s-a făcut rău și a fost cărat pe brațe afară. Se pare că el ar fi refuzat intervenția medicilor și le-a spus celor prezenți să nu cheme salvarea.

Horia Moculescu a fost internat în urmă cu un an la Spitalul de Urgență Florească din București.

Se pare că problemele sale de sănătate avansează rapid, motiv pentru care, susțin sursele Cancan, Moculescu și-a rugat fiica să se împace cu mama ei. Cei trei au ieșit la masă și au lăsat deoparte toate problemele din trecut.

Nidia Moculescu este singura care are grijă de compozitor. Ea și-a amânat evenimentele din vaa aceasta și a decis să petreacă o vacanță cu tatăl ei la mare.

Marele compozitor se confruntă cu probleme grave de sănătate

Se pare că tânăra vrea să petreacă cât mai mult timp alături de tatăl ei, având în vedere vârsta înaintată pe care acesta o are, dar și afecțiunile de care suferă.

Horia Moculescu a fost suspect de covid-19 anul trecut și a fost internat de urgență la spital. Medicii au aflat că artistul nu era infectat cu virusul, ci avea doar o răceală.

“Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, la vremea aceea.

El a vorbit anterior despre problemele de sănătate care i-au afectat teribil viața.

„Am suferit ca un câine trei ani de zile. Acum după a doua operație sunt infinit mai bine. Pentru că e într-un loc într-un piciorul se flexează zilnic de mii de ori. Pentru că acest sindrom morton se agață de un nerv de laba piciorului, atunci când vrei să îl extirpiezi îl scoți cu tot cu bucățica de nervi. Dar doctorul nu a vrut. Drept pentru care am suferit ca un câine.”, povestea artistul.