Ce nu face niciodată Cosmina Păsărin, la TV. Dezvăluirea pe care a făcut-o în direct la Vorbește Lumea

Ce nu face niciodată Cosmina Păsărin, la TV. Dezvăluirea pe care a făcut-o în direct la Vorbește Lumea
Ce nu face niciodata Cosmina Pasarin, la TV. Dezvaluirea pe care a facut-o in direct la Vorbeste Lumea

După plecarea lui Cove de la „Vorbește lumea” și formula nouă a emisiunii, iată că schimbările nu mai contenesc pentru matinalul postului PRO TV. Atât Adela Popescu, cât și Shurubel au anunțat că s-au infectat cu coronavirus. Deoarece una dintre regulile sanitare presupune statul în carantină, cei doi s-au văzut nevoiți să renunțe o vreme la meseria de prezentatori. Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin sunt noua formula de la „Vorbește lumea”. Recent, vedeta a mărturisit ce nu face niciodată la TV.

Cosmina Păsărin o înlocuiește pe Adela Popescu

Cosmina Păsărin a acceptat cu drag propunerea de a prezenta matinalul în direct, alături de omul de radio Bogdan Ciudoiu. Vedeta revine cu nostalgie la postul de televiziune care a consacrat-o în „Vara ispitelor”. În ediția de vineri, 17 septembrie, noua prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Despre ce este vorba.

Ce nu face niciodată Cosmina Păsărin în emisiune. În timp ce colegul ei de platou Bogdan Ciudoiu se înfrupta dintr-un tiramisu delicios, vedeta a explicat de ce nu degustă și ea. Bogdan înghițea cu mare poftă bucățile de desert, însă Cosmina nu și-a călcat pe inimă să i se alăture tânărului prezentator.

Ce nu face niciodată vedeta TV în direct

Bogdan Ciudoiu a început să mănânce tiramisu în direct. La un moment dat, a întrebat-o pe Cosmina Păsărin de ce nu gustă și ea. Răspunsul vedetei a fost genial!

„Nu, nu țin la siluetă. Mănânc orice, oricând. Nu am grijă la siluetă, însă nu mănânc niciodată în timpul serviciului”, a declarat moderatoarea TV în direct.

Noul sezon „Vorbește lumea” este plin de schimbări

Noul sezon al emisiunii faimoase de la PRO TV a stat sub semnul schimbărilor. Adela Popescu a revenit pe sticlă după o pauză de opt luni, iar Gabriel Coveșeanu a părăsit matinalul, după șase ani. Acesta s-a mutat la postul de televiziune Prima TV. În cazul Adelei Popescu, nu au fost prea multe ediții în direct, deoarece vedeta TV s-a infectat cu Covid-19.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test şi rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toţii. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine şi că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar şi aşa: cu băieţii în studio şi cu mine de acasă. Aveţi grijă de voi şi fiţi cu ochii pe Vorbeşte Lumea!

Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că aşa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, spunea Adela Popescu pe 9 septembrie.

Bolnav este și Shurubel, unul dintre coprezentatori. Ar avea și el coronavirus. Astfel, edițiile emisiunii sunt prezentate de Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI