28 mart. 2023 | 19:35

Helmut Duckadam îl contrazice pe Gigi Becali, după decizia ÎCCJ, în procesul dintre CSA Steaua și FCSB. „Așteptam cu toții un verdict” – VIDEO

Știri generale
Helmut Duckadam îl contrazice pe Gigi Becali, după decizia ÎCCJ, în procesul dintre CSA Steaua și FCSB. „Așteptam cu toții un verdict” - VIDEO

Helmut Duckadam nu este convins că verdictul de la Înalta Curte de Casație și Justiție este o veste bună pentru clubul patronat de Gigi Becali, așa cum susține chiar patronul. Fostul portar al echipei Steaua le-a dat și o altă veste proastă fanilor FCSB, în direct la playsport.ro: clubul armatei nu va lăsa pe nimeni să joace pe stadionul din „Ghencea”.

Helmut Duckadam, vești proaste pentru Gigi Becali, în direct, la playsport.ro

Decizia de la Înalta Curte de Casație și Justiție a fost considerată un succes de fanii FCSB, „alimentați” de declarațiile optimiste ale avocaților și ale patronului. Dosarul privind palmaresul a fost trimis la Curtea de Apel pentru rejudecare, dar Helmut Duckadam nu este convins că este o decizie care să reprezinte un avantaj pentru gruparea condusă de Gigi Becali.

„Așteptam cu toții un verdict, se tot amânase până acum. Eu cred că este o decizie bună, pentru că precedenta a fost luată pe un fond emoțional, la vremea respectivă. Să nu uităm că au rămas niște ani pe afară, lipsesc. Este foarte bine să se rejudece, așteptăm cu interes. Eu nu cred că a câștigat FCSB sau CSA, nu a câștigat nimeni. Practic, se ia de la zero.

Pactic, nu s-a schimbat nimic, fiecare este cu cine crede de cuviință și unde crede că este dreptatea. Mie îmi apre rău de situație și vom mai aștepta să vedem o ieșire din această ceață totală. Eu cred totuși că, după ce se va judeca și se va ajunge la o decizie, cât de târziu va fi, să își asume judecătorii și să clarifice situația, o dată pentru totdeauna. Să știm cine are dreptate. Oricum, indiferent de verdict, nimeni nu va fi tras la răspundere, nimeni nu va păți nimic”, a declarat Helmut Duckadam în emisiunea Playsport Live, de la playsport.ro.

Helmut Duckadam, vești proaste  pentru fanii FCSB

Fostul portar al echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni le mai dă o veste proastă fanilor FCSB. Echipa lui Gigi Becali a făcut degeaba cerere să joace pe stadionul „Ghencea”. De altfel s-a aflat deja că gruparea CSA Steaua a răspuns oficial din nou că nu este de acord ca FCSB să joace pe această arenă.

„Probabil că în această perioadă FCSB nu va putea juca pe Ghencea, mai mult ca sigur că cei de la Steaua nu îi vor lăsa. Nu se juca aproape sigur nici anul acesta. Cei de la FCSB, suporterii, vor trebui să aibă răbdare. Este același caz și cu Craiova lui Mititelu, au trecut ani până când a jucat pe Oblemenco. Problema este cum vor justifica aceste cheltuieli mari, pentru că, din ce am înțeles, că dacă nu se vor face lucrări de mentenanță, se vor degrada condițiile la arenă”, a mai spus Duckadam.

Ce s-a întâmplat în lupta dintre CSA Steaua și FCSB, scurt istoric

Pe 5 iulie 2019, CSA Steaua a câștigat, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înființare, 1947, până în 2003. Clubul lui Gigi Becali a atacat decizia, iar Curtea de Apel a găsit o soluție care a complicat și mai mult situația: a păstrat parțial prima hotărâre, doar că le-a „tăiat” 5 ani din palmares celor de la CSA. Este vorba de intervalul 1998-2003.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat în anul 2014 marca „Steaua” aparținând lui Gigi Becali, iar doi ani mai târziu Curtea de Apel a interzis clubului lui Gigi Becali să mai folosească numele „Steaua”.

Pe 28 martie 2023, ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Românii au aruncat cu ouă și roșii în Ceaușescu. Dictatorul a ordonat uciderea lor
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Pensia anticipată. Noul model de calcul. Cine poate beneficia
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro