Hârtia igienică neagră de lux a fost lansată în România. Cum poți să o cumperi

de: Corina Oprea
26 10. 2023

Vești bune pentru cei cu gusturi fine. A apărut pe piața din România hârtia neagră, de lux, pe care doar celebritățile au testat-o până acum. Află cum poți achiziționa acest produs extrem de controversat, care va avea și un preț pe măsură.

Hârtia care revoluționează lumea igienei

Elfi, o marcă autohtonă, a introdus pe piața din România prima hârtie igienică de lux denumită „Elfi Couture”, marcând astfel o premieră în țară. Această ediție limitată constă în 1.000 de cutii, echivalent cu 4.000 de role, și este prezentată în colaborare cu agenția creativă MAINSTAGE I THE AGENCY.

Producătorul român de hârtie igienică, Elfi, și-a propus să se alinieze la tendința actuală de creștere a cererii pentru produse de lux în segmentul produselor de hârtie, înlocuind treptat variantele obișnuite cu produse premium.

În contextul în care consumatorii au manifestat un interes crescut pentru produse ce se disting prin ambalaje creative, modele inedite și nuanțe exclusive, Elfi a introdus pe piață o inovație remarcabilă: hârtie igienică de lux, numită Elfi Couture, cu o nuanță neagră.

Pe lângă inițiativa Elfi Couture, Elfi a subliniat și rezultatul unei investiții substanțiale de peste 5 milioane de euro în modernizarea fabricii din județul Argeș. Această investiție a permis echiparea unității cu echipamente de ultimă generație, consolidând calitatea produselor de hârtie oferite pe piață.

„Elfi Couture este sinonimă cu inovația și vrem să arătăm că un produs, care poate părea pentru mulți banal, se poate reinventa și poate surprinde iar și iar. Am fost mereu deschis ideilor și campaniilor care să ne scoată din anonimat și să ne diferențieze de restul.

Lansarea pe piață a hârtiei negre a reprezentat o provocare pentru noi, inclusiv din punctul de vedere al procesului de producție.

Faptul că am reușit să producem hârtie neagră, o premieră în industrie, se datorează investițiilor în tehnologie și în utilaje de ultimă generație care ne permit să avansăm, să evoluăm și să ne dezvoltăm portofoliul de produse și clienți din zona premium.”, a declarat Adrian Constantin, Director General Elfi, într-un comunicat de presă.

Cum poți cumpăra hârtia igienică de lux

Hârtia de lux nu este, însă, la dispoziția oricui și oricând. Numărul de exemplare nu este unul prea mare, așa că doar cei care se grăbesc pot pune mâna pe acest produs. Detaliile au fost oferite de reprezentanții companiei, pentru toți potențialii clienți.

Datorită naturii sale excepționale, deoarece este disponibil într-o ediție limitată, achiziționarea produsului se va realiza prin intermediul unei liste de așteptare la adresa: https://hartiaelfi.ro/elfi-couture/.

Cumpărătorii vor primi, de asemenea, un Certificat de Autenticitate, având în vedere caracterul exclusivist al produsului și potențialele oportunități de revânzare.

Vezi și: Mulți români cumpără această hârtie igienică. E plină de substanțe toxice

Lansarea hârtiei de lux Elfi Couture a inclus, de asemenea, o campanie de marketing cu influenceri. Printre primii care au primit și au promovat produsul Elfi Couture se numără influencerii Dorian Popa, Selly, Ela Crăciun și Irina Manea, care au avut ocazia să testeze hârtia neagră.

Cum alegi cea mai bună hârtie igienică

Unul dintre cele mai importante aspecte este calitatea hârtiei igienice. Optează pentru o hârtie moale și rezistentă, care nu se destramă ușor. Poți verifica densitatea hârtiei și câte straturi are.

Află și: Adio, hârtie igienică în România?! Inovația care poate schimba tot ce știam până acum

Există mai multe tipuri de hârtie igienică, inclusiv cea standard, cea moale, cea rezistentă, și chiar cea parfumată. Alege tipul care se potrivește cel mai bine preferințelor tale.

Hârtia igienică este disponibilă în variante cu unul, două sau trei straturi. Cele cu mai multe straturi sunt de obicei mai moi și mai absorbante, dar pot fi și mai scumpe.

: Unele hârtii igienice vin cu caracteristici suplimentare, cum ar fi textura sau parfumul. Poți alege aceste caracteristici în funcție de preferințele personale.

Dacă ești preocupat de mediu, poți opta pentru hârtie igienică reciclabilă sau eco-friendly. Aceste produse sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător. Prețul este, desigur, un factor important. Comparați prețurile din mai multe surse și asigură-te că obții cel mai bun raport calitate-preț.

Caută recenzii online sau întreabă prietenii și familia pentru recomandări. Părerile altor persoane pot fi utile în luarea celei mai bune decizii. Fii atent la ofertele și reducerile disponibile. Poți economisi bani achiziționând în vrac sau beneficiind de promoții.