Haos la metrou în București. Ce se întâmplă la această oră

Haos la metrou în București. Ce se întâmplă la această oră

Probleme joi seara, în jurul orei 18, pe magistrala M2 de metrou. Trenurile sunt oprite în stații.

Mai mulți călători reclamă faptul că trenurile de metrou sosesc cu întârziere în stații joi seara. În jurul orei 18, s-a format aglomerație pe peroane.

Călătorii de la metrou au fost anunțati că sunt probleme tehnice și că totul va reveni la normal în curând.

Problemele de la metrou, la ordinea zilei

Nu e pentru prima dată când sunt probleme la metrou în București.

Circulația la metroul din București a fost dată peste cap și la sfârșitul lunii martie, din cauza unei defecțiuni pe Magistrala 2. Pasagerii au așteptat minute în șir, iar peroanele au devenit neîncăpătoare.

Circulaţia metrourilor s-a desfășurat cu dificultate din cauza unei defecţiuni produse pe Magistrala 2, la un tren care mergea spre Pipera.

Metrorex susținea atunci că defecțiunea a apărut în jurul orei 8.15, pe Magistrala 2, la o garnitură care mergea spre Pipera.

„”Astăzi, 26 martie, la ora 8:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou ce mergea spre Pipera. Călătorii aflaţi în tren au fost debarcaţi în staţia Piaţa Victoriei 1, în condiţii de siguranţă şi au fost preluaţi de celelalte trenuri pentru continuarea călătoriei. În acest moment, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate. În cel mai scurt timp se va circula conform graficului”.
Metrorex

De asemenea, marți seara, stația de metrou Universitate a fost inundată. Apa provenită, cel mai probabil, de la o conductă spartă, s-a infiltrat prin tavan și a curs pe peronul stației, în timp ce călătorii coborau și urcau din metrou.

Pe imaginile surprinse în stația de metrou Universitate se observă cum apa care s-a infiltrat prin tavan pe o suprafață de câțiva metri pătrați se prelinge pe corpurile de iluminat și ajunge pe peron,pe partea cu sensul de mers spre Berceni. Angajații Metrorex au fost chemați să remedieze problema.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI