Hamude de la Puterea Dragostei a făcut anunțul. I-a uimit pe toți în această seară

Hamude de la Puterea Dragostei a făcut anunțul. I-a uimit pe toți în această seară
Hamude ar vrea să revină la Puterea Dragostei

Hamude a precizat că ia în serios varianta de a se întoarce în casa ”Puterea dragostei”. Astfel, acesta nu ar spune nu unei întoarceri în emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Hamude de la Puterea Dragostei a făcut anunțul

De altfel, acesta a vorbit despre posibilitatea revenirii în show-ul în care a mai participat și în 2019, declarând că ar intra în ”casă” pentru favorita sa, Alexandra.

”Ce părere ați avea dacă m-aș duce în emisiune pentru Alexandra sau pentru Andreea? Sunt două persoane total diferite și se lovesc cap în cap. Însă eu o susțin pe Alexandra în continuare și cred că parcursul ei în emisiune este un parcurs foarte bun. Și vreau că și voi, cei care sunteți susținătorii mei, să o susțineți pe Alexandra. Pentru că este  persoană pe care eu o apreciez și îmi doresc să ajungă până în finală și îmi doresc să câștige”, a spus Hamude pe vlogul său.

Primul lucru pe care ar vrea să îl facă dacă revine în emisiune

În plus, modelul a mai spus însă că dacă ar ajunge la emisiune, ar avea mult de muncă cu băieții, care au venit la show doar să ”se certe între ei”. El a mai menționat că primul lucru pe care l-ar face acolo ar fi să-i pună pe băieți la punct, asta cel puțin în relație cu el.

”Și dacă ar fi să ajung acolo, în emisiune, vă spun eu ce se va întâmpla. În primul rând eu, după cum mă știți, și foarte mulți urmăritori ai mei mă cunosc foarte bine, știu că eu sunt un caracter mai puternic. Sunt un om foarte bun, sunt sufletist, am un suflet de aur, să zic așa, dar când sunt stârnit, mă transform și devin vulcanic. Și nu știu dacă este o idee foarte bună să merg la emisiune…

Dar hai să vorbim de cazul în care m-aș duce, ce se va întâmpla… Voi intra în casa băieților și din ceea ce văd eu că se întâmplă în momentul de față în casa băieților este groaznic. Băieții ăia nu sunt în casa aia pentru fete. Eri, tot ceea ce fac, tot ceea ce vor este să se certe între ei. Voi nu sunteți acolo pentru… Puterea Dragostei înseamnă să te duci în casa aia și totul trebuie să se lege între băieți și fete”, a mai precizat Hamude, despre posibila și potențiala sa revenire în casa ”Puterea Dragostei”, o emisiune difuzată la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI