Hagi și Gică Popescu, puși la zid de Ionel Ganea! A luat foc când a aflat ce au făcut

Hagi și Gică Popescu, puși la zid de Ionel Ganea! A luat foc când a aflat ce au făcut

Fostul internațional român Ionel Ganea i-a pus la zid cu criticile sale pe Gică Hagi și Gică Popescu, pentru modul cum gestionează situația cauzată de criza epidemiologică.

Hagi și Gică Popescu, puși la zid de Ionel Ganea! A luat foc când a aflat ce au făcut

Cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, Ionel Ganea a luat pur și simplu foc când a aflat ce au făcut în această perioadă Gică Hagi și Gică Popescu, conducătorii clubului Viitorul Constanța. Fostul fotbalist, de altfel coleg la echipa națională cu cei doi, le-a reproșat acestora că nu îl lasă pe fiul său, George Ganea, jucător la Viitorul, să vină acasă și îl țin cu forța în cantonament.

„E blocat la Constanța, ce să facă? Sincer acum, cred că era normal să-i lase pe toți la casele lor, una e când ești la bloc, alta e la curte. Era bine să-l lase pe George acasă, la ai lui. Păi eu de ce sunt supărat?! Sunt foarte mâhnit, supărat, pe Gică Hagi și pe Gică Popescu. Alte cluburi i-au lăsat pe fotbaliști să plece la famiile lor, că le-o fi greu și ălora.

Oricum, campionatul nu se mai reia. Nu știu de ce se forțează nota! E clar că nu se reia. Vorbim pe presupuneri? Situație complicată, dar e clar că nu se mai joacă fotbal sezonul acesta. Iar Hagi cu Popescu ce-au făcut?! Și-au luat copiii și-au plecat la București sau la Pipera, unde s-au dus… Au fugit imediat și s-au dus! Dacă pe Ianis îl țineau ăia în Scoția, ce-ar fi zis atunci?! Cum e George al meu la Constanța, la bloc”, a spus Ionel Ganea, citat de GSP.

Gică Popescu și Gică Hagi au fost criticați dur de fostul lor coleg de națională, Ionel Ganea

„Și-au luat copiii și-au plecat primii!”

Ionel Ganea a fost coleg la echipa națională cu Gică Hagi și Gică Popescu, însă se pare că acest lucru nu a contat. Întrebat dacă a vorbit cu cei doi, Ganea a oferit explicații:

„Mai vorbește el cu cineva acum?! Gata, au plecat în Capitală! Și-au luat copiii și-au plecat primii! Lasă, frate, părinții să-și ia copiii acasă! Mai e cineva interesat de altceva decât de familie, de copii. Importantă e sănătatea și viața omului, se mai gândește cineva la fotbal? Noi avem haos în spitale, se complică viața, nu mai reia nimeni niciun campionat, cu toate calculele din lume.

De ce cluburile din toată lumea au dat drumul la oameni? Care e problema? Mi-am crescut copiii să am grijă de ei. Pe George de ce-l ține la Constanța? Nici nu vreau să mă gândesc la rele, deși… Mai pot să-l iau de acolo, dacă se întamplă ceva?”, a precizat Ionel Ganea pentru sursa citată.

Cotat la 600.000 de euro, George Ganea, 20 de ani, se află de la finalul lui februarie 2019 la Viitorul, formație pentru care a marcat 5 goluri și a oferit șapte pase decisive, în 31 de meciuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI