Hagi, apel către români pentru fiul său: “Să ne rugăm pentru Ianis”

Hagi, apel către români pentru fiul său: “Să ne rugăm pentru Ianis”
Hagi, apel către români pentru fiul său, Ianis

Gheorghe Hagi are probleme mari la Viitorul, fiind la un pas de a nu pierde play-off-ul. Cu toate acestea, în conferințele de presă, primește răspunsuri despre Ianis, făcând, cu această ocazie, un apel către români pentru fiul său.

Hagi, apel către români pentru fiul său, Ianis

Gheorghe Hagi este căsătorit cu Marilena Vlahbei din 1995, iar împreună au doi copii: Kira Hagi(1996) și Ianis Hagi (1998). Relația lor este discretă, soția însoțindu-l pe antrenorul Viitorului numai la evenimentele mondene, preferând să se ocupe departe de ochii presei de cei doi copii ai lor. Kira iubește teatrul și studiază în America, iar Ianis îi calcă pe urme tatălui său.

Hagi, apel către români pentru fiul său. “Să ne rugăm pentru Ianis”
Regele fotbalului românesc și-a revizuit discursul în privința lui Ianis

Pentru prima dată după trei sezoane, Hagi întâmpină dificultăți la Viitorul, fiind la un pas de a nu pierde play-off-ul. În conferințele de presă, însă, primește întrebări despre Ianis Hagi.

„Să ne rugăm să joace, să fie la un nivel cât mai mare”

De altfel, regele fotbalului românesc și-a revizuit discursul în privința băiatului lui și, după ce tânărul a eșuat în tentativa de a-și câștiga locul atât la Florentina, cât și la Genk, a devenit mai sărac în declarații.

În ultima perioadă, fostul internațional nu s-a mai referit la mijlocașul 21 de ani ca la un viitor Balon de Aur și, întrebat despre băiat, a explicat că toată țara trebuie să se roage pentru ca Ianis să reușească în cariera sa de fotbalist.

  • „Ianis e al vostru, nu mai e al meu! Sper ca el să vă facă momente frumoase, să aiba o carieră importantă.
  • E un băiat tânăr pentru următorii zece ani şi trebuie să avem grijă de el. Să ne rugăm să joace, să fie la un nivel cât mai mare, să ne facă fericiţi. Totuşi, e şi el român ca şi ceilalţi. Eu mai mult de atât n-am ce să fac”, a spus Hagi.
Urmăriți Playtech.ro și pe