Carmen Brumă este într-o formă de admirat, silueta sa aproape perfectă fiind cea mai bună dovadă a faptului că sfaturile sale legate de alimentație și sport dau rezultate. Recent, vedeta a făcut o nouă recomandare. Cum se prepară gustarea sănătoasă pe care o putem savura fără griji.
Vedeta Antena 1 își folosește paginile de social media pentru a împărtăși cu cei care îi urmărec activitatea în mediul online tot felul de sfaturi și trucuri pentru o viață echilibrată și sănătoasă.
Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă pentru o gustare sănătoasă: năut la cuptor cu boia dulce.
„Năut fiert (eu am pus din conservă), două pufuri de ulei de măsline, sare, usturoi și ceapă granulate după gust.
Boabele fierte și scurse bine de apă se amestecă împreună cu uleiul și condimentele și se pun la cuptor, pe foaie de copt, timp de 20 de minute la 180 grade (sau până devin ușor crocante)”, a scris Carmen Brumă.
Într-o altă postare, partenera lui Mircea Badea a vorbit despre ingredientul care trebuie să ne dispară din dietă. Așadar, vedeta ne recomandă să analizăm cu atenție etichetele produselor pe care vrem să le cumpărăm:
„Cel mai periculos tip de grăsime pe care-l găsești în alimentele din comerț este grăsimea hidrogenată.
Așa că ai grijă data viitoare când te duci la cumpărături să cauți pe eticheta produsului pe care vrei să-l cumperi conținutul de grăsime hidrogenată sau parțial hidrogenată sau grăsime trans.
Nu trebuie să fie mai mare de două grame pe suta de grame de produs conform legislației și, în general, chiar dacă are un procent mai mic de doi la sută pe suta de grame este bine să-l eviți”, a spus Carmen Brumă, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.