Un stil de viață echilibrat se construiește, în primul rând, în jurul alimentației. Pentru cei are au nevoie de sfaturi la acest capitol, vedeta este pregătită oricând să ajute. Carmen Brumă a vorbit despre ingredientul care ar trebui să dispară din dieta ta.
Alegerile pe care le facem zi de zi în momentele în care ne punem la masă au un efect uriaș asupra sănătății și stării de bine. Din păcate, rafturile magazinelor din toată țara sunt pline cu produse frumos ambalate, tentante, gustoase și ușor de preparat, dar pe care sunt, de fapt, de evitat, având o serie întreagă de efecte negative asupra sănătății.
Recent, Carmen Brumă a vorbit despre ingredientul care trebuie să ne dispară din dietă. Așadar, vedeta ne recomandă să analizăm cu atenție etichetele produselor pe care vrem să le cumpărăm și să nu le adăugăm în coș pe cele ce au în compoziție grăsime hidrogenată sau parțial hidrogenată sau grăsime trans.
„Cel mai periculos tip de grăsime pe care-l găsești în alimentele din comerț este grăsimea hidrogenată.
Așa că ai grijă data viitoare când te duci la cumpărături să cauți pe eticheta produsului pe care vrei să-l cumperi conținutul de grăsime hidrogenată sau parțial hidrogenată sau grăsime trans.
Nu trebuie să fie mai mare de două grame pe suta de grame de produs conform legislației și, în general, chiar dacă are un procent mai mic de doi la sută pe suta de grame este bine să-l eviți”, a spus Carmen Brumă, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.
Într-un alt videoclip, partenera lui Mircea Badea a dezvăluit cum putem prepara pastele astfel încât să nu ne afecteze silueta. Secretul, spune Carmen Brumă, este timpul de fierbere.
„Știi de ce e bine pentru sănătate și pentru siluetă să mănânci pastele fierte al dente, adică moi la exterior și un pic mai tari în interior? Deoarece, cu cât fierb mai mult alimentele care au amidon, cum au pastele, spre exemplu, cu atât crește indicele lor glicemic, adică nivelul zahărului din sânge.
Pentru a scădea și mai tare indicele glicemic, este ideal să le asociezi cu o sursă bună de grăsime, cum ar fi uleiul de măsline și cu niște sos de roșii și condimente”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.
Citește și: Ce nu consumă Mihaela Rădulescu sub nicio formă. Așa își menține silueta perfectă