Grasu XXL, derapaj la adresa unui fan. A aruncat cu apă pe el și l-a înjurat ca la ușa cortului

Grasu XXL, derapaj la adresa unui fan. A aruncat cu apă pe el și l-a înjurat ca la ușa cortului
Grasul XXL, ceartă cu un fan care l-a acuzat că promovează jocurile de noroc

Grasu XXL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și se află în industria muzicală de mulți ani. Recent, acest a avut o altercație cu un fan, în timpul unui concert. De la ce a pornit totul?

Grasu XXL, schimb de replici dure cu un fan

În timp ce se afla pe scenă la petrecerea Nostalgia, Grasu XXL a avut o altercație cu un fan, după ce tânărul i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online. După ce bărbatul l-a criticat că este imaginea unui casino online, artistul a avut o reacție extrem de violentă.

Grasu XXL a oprit concertul, fiind profund deranjat de reproșurile tânărului, apoi i-a oferit microfonul pentru a le spune tuturor ce are de zis. După ce fanul i-a reproșat cântărețului că promovează jocurile de noroc, acesta a devenit furios și a început să arunce apă pe individ.

Cei prezenți spun că, dacă bodyguarzii nu ar fi fost prezenți, probabil că cei doi s-ar fi luat la bătaie. Grasu XXL a revenit pe scenă, l-a înjurat la microfon pe tânăr și i-a încurajat pe ceilalți prezenți să facă la fel.

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, sunt doar câteva dintre replicile pe care artistul i le-a adresat tânărului nemulțumit.

Ce părere au fanii artistului și cei care au văzut filmarea

Întreaga scenă a fost filmată de cei prezenți la eveniment, iar scenele au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Desigur, videoclipul a stârnit diferite reacții în mediul online. Un tânăr de pe TikTok a lăsat un comentariu spunând că reacția artistului a fost una greșită și exagerată.

„Cum să îți înjuri în halul ăia fanii și să vorbești în halul ăla cu fanii, oamenii care îți ascultă muzica, te apreciază și îți bagă până la urmă un bănuț în buzunar, acolo, ca să întreții burtica aia? Lăsând asta la o parte, dar dacă tu nu suporți gândul că ai promovat jocurile de noroc și faci reclamă la Casa Pariurilor, care nenorocește oameni, nu ești în stare să porți față în față o conversație cu un fan și te deranjează așa tare simplul fapt că omul ți-a adus în discuție că promovezi căcaturi. Și începi să înjuri și să îți tratezi fanii în asemenea hal”, a fost mesajul transmis de un tânăr care a văzut întreaga scenă.

Alți internauți au spun că rapper-ul a instigat la violență, aici fiind vorba despre momentul în care artistul i-a îndemnat pe cei prezenți să-l înjure pe tânărul respectiv și că nu își asumă faptul că face bani din jocurile de noroc.