Chiar dacă ții post, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de deserturi delicioase, așa cum sunt gogoșile. Le poți face fără drojdie și vor fi la fel de pufoase și gustoase. În plus, ai nevoie doar de câteva ingrediente.
Pentru aceste gogoși ai nevoie de câteva ingrediente. Iată lista:
Pentru preparare, topește margarina cu uleiul și laptele într-o cratiță. Separat, combină ingredientele uscate și apoi toarnă compoziția de margarină, lapte și ulei peste.
Amestecă bine și frământa pe blatul de lucru presărat cu făină. Nu trebuie să stea la crescut ci le poți prăji direct. Le poți servi cu cremă de ciocolată de post făcută din ciocolată neagra sau sos de ciocolată făcut din cacao și unt de cocos. Le poți umple cu dulceață sau gem sau le poți servi simple, cu zahăr pudră deasupra.
Dacă vrei, le poți băga și la cuptor, pentru că vor ieși la fel de bine. Pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă-le până se rumenesc bine. Le poți servi cu un sos de caramel.