Glumă proastă, în Centrul Vechi al Capitalei. Un bărbat va plăti scump că a luat în derâdere autoritățile

Glumă proastă, în Centrul Vechi al Capitalei. Un bărbat va plăti scump că a luat în derâdere autoritățile
Glumă proastă cu dosar penal

Un tânăr deghizat în tufiș a băgat în sperieți oamenii care treceau prin Centrul Vechi. Totul făcea parte dintr-un scenariu pus la cale de acesta împreună cu prietenul său. Cei doi voiau să urce filmulețul pe internet.

Dosar penal pentru o prostie

Poantă extrem de proastă pusă la cale de doi tineri în Centrul Vechi al Capitalei. Unul dintre ei, deghizat în tufiș, începea să tușească în timp ce prietenul lui filma reacțiile oamenilor de pe stradă. Poanta nu le-a mers pentru că cineva l-a reclamat la Poliție.

Acum, tânărul are dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. În comunicatul de la Poliție, se precizează că tânărul ieșea în fața oamenilor și le tușea în față, de foarte aproape, speriindu-i. Polițiștii s-au autosesizat.

Tufișul tușitor care a băgat Lipscanii în sperieți
Tufișul tușitor care a băgat Lipscanii în sperieți

„În data de 18.03.2020, în jurul orei 17:00, agenți de poliție din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Halelor din București, sector 3, în timp ce un bărbat filma cu o cameră video, pentru a publica farsa pe internet, un alt bărbat, îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze asemănător unui tufiș, ar fi speriat trecătorii ieșindu-le brusc în față, s-ar fi apropiat de persoana vătămată prin surprindere și i-ar fi tușit în față de la o distanță de câțiva centimetri, provocându-i o stare de temere, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19.

Organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi au început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, prev. de art. 206 alin. (1) din Codul penal și zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. (1) din Codul Penal.
Urmăriți Playtech.ro și pe