01 apr. 2021 | 23:11

Giulia Nahmany, replică neașteptată la atacul lui Cătălin Botezatu. Sigur se va rușina de cuvintele astea

Monden
Giulia Nahmany, replică neașteptată la atacul lui Cătălin Botezatu. Sigur se va rușina de cuvintele astea
Ce replica i-a dat Giulia Nahmany lui Catalin Botezatu

Giulia Nahmany a dat primele declarații, după ce designerul Cătălin Botezatu a jingnit-o în direct, la emisiunea Teo Show, folosind cuvinte dure la adresa ei.

Giulia Nahmany, replică neașteptată la atacul lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a caracterizat-o recent pe Giula Nahmany drept ”caltaboș”, iar afirmația aceasta, dar și altele au ajuns la urechile vedetei stabilite în Israel. Aceasta a dat și o replică, însă nu a contracarat jignirile aduse, ba dimpotrivă.

“Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică”, a spus Giulia Nahmany la Antena Stars.

”Eu țin foarte mult la Cătălin”

Giulia Nahmany, fostă concurentă a emisiunii ”Ferma”, de la Pro Tv, se numără printre vedetele care sunt vegane, însă ea a spus că a fi vegan nu este sinonim cu a fi slab. Ba mai mult, aceasta a mărturisit că nu îi poartă deloc ranchiună creatorului de modă, pe care îl cunoaște de ani buni.

“Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că îl cunosc de foarte mult timp, știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții. Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!”, a mai mărturisit aceasta, conform sursei citate.

Amintim că designerul Cătălin Botezatu a mărturisit în emisiunea lui Teo Show că nu a suportat-o niciodată pe Giulia Nahmany, pe care a caracterizaat-o ca fiind o ”sclifosită„. Mai mult decât atât el este de părere că prestația Giuliey Nahmany la emisiunea ”Ferma” nu a fost pe placul lui, ba chiar a folosit cuvinte precum ”nesuferită”.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! (n.r – Ferma de la PRO TV) Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce dragă… e mare, e grasă, e imensă!”, a declarat Cătălin Botezatu la Teo Show.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro