Giovanni Becali, vestea momentului de la tribunal. Răsturnare de situație în războiul cu fosta amantă

Giovanni Becali, vestea momentului de la tribunal. Răsturnare de situație în războiul cu fosta amantă
Giovanni Becali, dând interviu pentru Telekom Sport

Chitită să îl execute silit pe Giovanni Becali, avocata care a demonstrat că a avut o relație cu milionarul primește o nouă lovitură.

Veste de la tribunal: Răsturnare de situație în războiul lui Giovanni Becali cu fosta amantă

Între Giovanni Becali și fosta amantă, avocată stabilită în Austria, este război total. Cei doi au ajuns până în instanță, pentru că Becali a refuzat să îi plătească pensia alimentară retroactivă în valoare de 100.000 de euro. Aceștia au un copil împreună pe care afaceristul nici măcar nu a vrut să îl recunoască.

Fosta amantă a făcut multe demersuri pentru a intra în posesia acestei sume, numai că, până în 2018, nu a primit nimic din ea. Becali a atacat la rându-i, în instanță, la acea vreme. În septembrie 2020, impresarul de fotbal primea o nouă lovitură neașteptată în dosarul în care a cerut suspendarea executării silite, demarată de fosta amantă.

Femeia a cerut scoaterea la licitație a unor apartamente deținute de soții Becali în Capitală. Ulterior, omul de afaceri a reușit să blocheze în instanță executarea silită, dar femeia a contestat decizia. La începutul toamnei, magistrații i-au dat acesteia câștig de cauză.

Fosta amantă, avocată stabilită în Austria

„Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi.

Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Giovanni Becali.

Și-a dat fiul din flori în judecată!

Pe când se afla în spatele gratiilor, Giovanni Becali și-a dat fiul nelegitim în judecată. Impresarul a cerut prin avocați ca pensia alimentară pe care să i-o plătească băiatului să fie micșorată. Mai mult, a dat de înțeles că este sărac lipit. A trimis în instanță acte care să îi convingă pe magistrați că are un venit apropiat de salariul minim pe economie.

În schimb, fosta iubită nu s-a lăsat! Avocații ei au cerut ca instituțiile financiare ale statului să emită adrese cu veniturile reale. Becali avea și la acea vreme o avere considerabilă. Potrivit estimărilor de atunci, el deținea, împreună cu fratele său, imobile, proprietăți și afaceri în valoare de peste 65 de milioane de euro. Cei doi frați încasau numai din chirii peste 1 milion de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI