Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească iubita lui Smiley

Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească iubita lui Smiley
Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească iubita lui Smiley

Gina Pistol este o femeie fericită și împlinită. De când a venit pe lume micuța Josephine, blondina de la Antena 1 pare că trăiește un vis frumos.

Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească

Deși rolul de mămică nu este deloc unul ușor, Gina se bucură de fiecare moment în noua ei postură, iar Smiley o ajută cât se poate.

Cu toate astea, un incident îi umbrește fericirea proaspetei mămici. Gina Pistol trece prin momente neplăcute, după ce a primit mai multe mesaje de amenințare din partea unei femei.

Blondina s-a trezit cu un mesaj cel puțin dubios pe Instagram. Ea a vorbit cu fanii ei de pe rețeaua socială despre faptul că o femeie o jignește, o amenință și o hărțuiește trimițându-i mesaje de tot felul.

De ce nu vor să își arate fetița pe internet

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate chipul fetiței lor pe internet. Smiley a explicat, la un moment, decizia pe TikTok, spunând că în momentul în care Josephine o să îi ceară să apară pe rețelele sociale, îi va respecta alegerea și o va face bucuros.

Până când ea nu cere în mod explicit asta, Smiley și Gina își vor proteja copilul și nu vor posta imagini cu chipul ei pe internet, aceasta fiind o decizie pe care o adoptă din ce în ce mai mulți părinți.

Gina Pistol a arătat mesajele pe care le-a primit din partea acestei femei, spunând că din acest motiv nu vrea să își arate copilul lumii întregi.

”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia.

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Mesaje șocante primite de iubita lui Smiley

Mai mult, ea spune că s-a trezit cu astfel de persoane la poartă, explicând faptul că hărțuirea online și mesajele le poate opri, șterge și bloca pe rețelele sociale, însă gestul de a apărea în fața casei sale este unul de necrezut, împotriva căruia se pot lua măsuri doar cu implicarea autorităților.

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

Mesajele pe care Gina le primește sunt de-a dreptul șocante și de neînțeles. Femeia o jignește pe vedetă și o amenință prin mesaje, însă lucrurile pe care le spune nu au nicio noimă.

„Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley (…) Fă-l să înțeleagă că e ora să termine. Acum știu cine ești. Sufletul tău murdărește imaginea care ai furat-o de la un suflet îndurerat. Eu te văd cine ești. O javră”, este doar o parte din mesajele primite de Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI