23 iul. 2021 | 22:23

Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească iubita lui Smiley

Monden
Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească iubita lui Smiley
Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească iubita lui Smiley

Gina Pistol este o femeie fericită și împlinită. De când a venit pe lume micuța Josephine, blondina de la Antena 1 pare că trăiește un vis frumos.

Gina Pistol, terorizată de o femeie. Ce mesaje de ameninţare a început să primească

Deși rolul de mămică nu este deloc unul ușor, Gina se bucură de fiecare moment în noua ei postură, iar Smiley o ajută cât se poate.

Cu toate astea, un incident îi umbrește fericirea proaspetei mămici. Gina Pistol trece prin momente neplăcute, după ce a primit mai multe mesaje de amenințare din partea unei femei.

Blondina s-a trezit cu un mesaj cel puțin dubios pe Instagram. Ea a vorbit cu fanii ei de pe rețeaua socială despre faptul că o femeie o jignește, o amenință și o hărțuiește trimițându-i mesaje de tot felul.

De ce nu vor să își arate fetița pe internet

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate chipul fetiței lor pe internet. Smiley a explicat, la un moment, decizia pe TikTok, spunând că în momentul în care Josephine o să îi ceară să apară pe rețelele sociale, îi va respecta alegerea și o va face bucuros.

Până când ea nu cere în mod explicit asta, Smiley și Gina își vor proteja copilul și nu vor posta imagini cu chipul ei pe internet, aceasta fiind o decizie pe care o adoptă din ce în ce mai mulți părinți.

Gina Pistol a arătat mesajele pe care le-a primit din partea acestei femei, spunând că din acest motiv nu vrea să își arate copilul lumii întregi.

”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia.

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Mesaje șocante primite de iubita lui Smiley

Mai mult, ea spune că s-a trezit cu astfel de persoane la poartă, explicând faptul că hărțuirea online și mesajele le poate opri, șterge și bloca pe rețelele sociale, însă gestul de a apărea în fața casei sale este unul de necrezut, împotriva căruia se pot lua măsuri doar cu implicarea autorităților.

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

Mesajele pe care Gina le primește sunt de-a dreptul șocante și de neînțeles. Femeia o jignește pe vedetă și o amenință prin mesaje, însă lucrurile pe care le spune nu au nicio noimă.

„Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley (…) Fă-l să înțeleagă că e ora să termine. Acum știu cine ești. Sufletul tău murdărește imaginea care ai furat-o de la un suflet îndurerat. Eu te văd cine ești. O javră”, este doar o parte din mesajele primite de Gina Pistol.

PlaySport
Cum a fost SURPRINSĂ soția fotbalistului român! A crezut că N-O VEDE NIMENI
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Tot mai mulți tineri fac cancer. Numărul persoanelor sub 50 de ani diagnosticate a crescut brusc cu 80%
Cancan.ro
'Mama la copii' va înnebuni! L-am prins pe Vali Vijelie cu 'pofta inimii'. A posedat-o pe stradă
Stirile PROTV
Ce urmează să se întâmple pe front după ce Congresul SUA a aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. Avertismentul ISW
Romania TV
Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure între ele. ''Mă iertați, nu sunt de acord''. Lidia Fecioru i-a răspuns imediat. ''Poți să nu fii tu de acord cât vrei''
Capital.ro
Ești obligat prin lege dacă stai la BLOC. Interdicția care se aplică la orice oră din zi sau noapte
Adevarul
Instalația bizară care a supraviețuit din Primul Război Mondial. La ce folosea staţia de despăduchere „Larga” de la intrarea în Galați
BZI.ro
Spynews.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Redactia.ro
Fanii Barcelonei "au luat foc"! Meme-urile apărute după ce Real Madrid a câștigat din nou "El Clasico"
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Decizia Simonei Halep, finală și irevocabilă. Anunț cumplit duminică, 21 aprilie
Capital.ro
Frig și ploi însemnate în mare parte din țară. Elena Mateescu, şefa ANM: "Vor fi afectate toate regiunile"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum l-a cucerit Meghan Markle pe Prințul Harry. Rețeta de ”pui logodnă”
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro