Gina Pistol și Smiley, apariție surpriză în București. Chiar cântărețul a avut nevoie de însoțitoare, nu invers

Gina Pistol l-a insotit pe Smiley sa se tunda. Sursa foto: cancan.ro

Gina Pistol și Smiley, apariție surpriză în București. Culmea, cântărețul a avut nevoie de însoțitoare, nu invers. Ce s-a întâmplat, citiți în rândurile de mai jos.

Smiley, apariție rară alături de Gina Pistol. Ce au făcut cei doi prin București

Gina Pistol și Smiley au avut o apariție supriză în Capitală. Culmea, nu Gina Pistol a avut nevoie de însoțitor, ci Smiley. Smiley și Gina Pistol se pregătesc intens pentru momentul când vor deveni părinți. Cum până la ziua cea mare nu mai este mult, pregătiirile sunt în plină desfășurare.

Smiley a ieșit să se tundă, Gina Pistol l-a însoțit

Așa se face că Smiley s-a tuns și s-a aranjat, chiar dacă acum câteva zile, amenința că își va lăsa mustață dacă va fi nevoit să-și taie părul și în 2021. Artistul nu a mers singut, ci însoțit de partanera sa, Gina Pistol, mama fetiței lui, care ar urma să se nască în februarie.

De asemenea, dacă prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” a purtat mască de protecție tot timpul, Smiley a fost mai rebel și a renunțat la accesoriul obligatoriu în epidemia de coronavirus.

Ce le promisese Smiley fanilor și nu s-a ținut de cuvânt

Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund, îmi las și mustață”, a spus Smiley, pe Instagram, în urmă cu ceva timp. Mustață nu și-a lăsat, însă s-a lăsat atins de foarfeca frizerului, dar nu foarte mult, ci doar atât cât să îi șadă lui bine.

Smiley a fost tandru în permanență cu Gina Pistol, iubita lui care va aduce primul copil al cuplului, o fetiță mult-așteptată. A uitat de masca de protecție, poate emoționat de drumul către frizerie, dar și de faptul că Gina trebuia protejată. A cuprins-o cu brațul pe după talie și i-a șoptit ceva la ureche.

Gina Pistol, protejată ca la carte împotriva virusului ucigaș

Gina a zâmbit ușor și ei doi și-au continuat drumul. De asemenea, viitoarea mămică s-a protejat ca la carte, cu o mască neagră mulată pe gură și pe nas, informează cancan.ro.

După ce Smiley supravegheat de Gina Pistol a fost tuns, cei doi au ieșit amândoi din clădire și s-au îndreptat către mașină. Smiley a dirijat totul acolo, iubită, bagaje, iar apoi cei doi viitori părinți au luat drumul spre casă.

Smiley, mesaj pentru fani la trecerea dintre ani

Nu în ultimul rând, Smiley le-a transmis un mesaj fanilor săi odată cu trecerea în 2021. N-a făcut-o singur, ci alături de iubita lui, Gina. A luat-o în brațe și, amândoi, s-au arătat optimiști pentru 2021, după ce 2020 a fost unul trăit în condiții speciale. ”01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!”, a scris Smiley în dreptul fotografiei.

Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an”, a mai scris Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI