Când va naște Gina Pistol. S-a aflat în câte luni e însărcinată iubita lui Smiley

Când va naște Gina Pistol. S-a aflat în câte luni e însărcinată iubita lui Smiley

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Deși cei doi nu au făcut încă anunțul oficial, surse din preajma lor au povestit că blondina ar fi primit deja și inelul de logodnă. Cu toate detaliile puse la punct, admiratorii cuplului se întreabă acum când va veni pe lume copilul.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Cei doi au aflat când își vor ține copilul în brațe

Surse din anturajul celor doi au mărturisit că Gina Pistol s-ar afla în aproximativ trei luni de sarcină, iar pe la jumătatea lunii februarie a anului 2021 ar urma să apară bebelușul.

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.

Când va naște Gina Pistol. S-a aflat în câte luni e însărcinată iubita lui Smiley

„Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au dezvăluit surse apropiate cuplului pentru Ciao. 

Cuplul a fost felicitat de fani

„Felicitări pentru momentul important din viața voastră! Vă admir foarte mult pentru discreția de care ați dat dovadă privind viața voastră de cuplu. Îți spun ca un tată (de două fete): orice sex are copilul, trebuie să vă bucurați de el. Nimic din toate realizările voastre (pentru care vă felicit), nu o să fie îndeajuns de mărețe. Asta este apogeul realizărilor! Abia un pic mai târziu, o să vă dați seama”, i-au felicitat fanii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI