24 nov. 2023 | 21:21

Gina Pistol nu se mai poate uita la „Chefi la cuţite”. Ce spune despre plecarea celor trei bucătari: „Mă doare”

Monden
Gina Pistol nu se mai poate uita la
Gina Pistol nu se mai poate uita la "Chefi la cuţite". Ce spune despre plecarea celor trei bucătari: "Mă doare"

Gina Pistol nu mai face parte din echipa Antena 1, dar încă o mai leagă multe amintiri de postul TV unde a făcut furori ani la rând. Vedeta a dezvăluit un detaliu la care nimeni nu se aștepta: nu se mai poate uita la Chefi la cuțite de când a plecat de la emisiune. Prezentatoarea și-a exprimat și părerea despre plecare celor trei chefi din show-ul culinar.

Gina Pistol, adevărul despre plecarea de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Vedeta are o mulțime de fani și a știut cum să se facă plăcută în timpul carierei sale care, însă, a luat sfârșit de când a devenit mamă.

Plecarea ei de la Antena 1 a fost un șoc pentru toată lumea, chiar și pentru colegii ei. Nimeni nu se aștepta să renunțe la cele două proiecte pe care le susține cu atât de multă pricepere, dar a luat o decizie la care nu a vrut să mai renunțe.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, vedeta a dezvăluit că îi lipsește foarte mult întreaga echipă, care pentru ea era ca o familie. Gina Pistol a dezvăluit că, pentru ea, job-ul este mai mult o chestiune personală, decât o modalitate de a face bani.

Soția lui Smiley a recunoscut că, deși îi lipsesc emisiunile pe care le prezenta, contează mai mult ca fiica ei să o aibă aproape. Astfel, nu va reveni pe micile ecrane până când nu va considera că este momentul potrivit.

“Nu știu ce să zic despre asta. Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate.

Sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a declarat Gina Pistol pentru Damian Drăghici.

Gina Pistol nu mai poate urmări Chefi la cuțite

Gina Pistol a mărturisit că o doare mult faptul că nu mai face parte din echipă, mai ales pentru că a investit multe sentimente în aceste proiecte. Din acest motiv, refuză să mai urmărească emisiunea pe care o prezintă acum prietena ei, Irina Fodor, ci se limitează doar să mai vadă postările din mediul online.

„Mă doare, nu pot să mă uit. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare.

Și mă doare, că îmi lipsesc. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram, dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a dezvăluit Gina Pistol în podcastul moderat de Damian Drăghici. 

Vezi și: Gina Pistol a rupt tăcerea despre retragerea de la Antena 1: ‘Depresie și sindromul copilului sărac’

Desi unii ar putea considera că Irina Fodor și Gina Pistol au devenit rivale după ce soția lui Fodor i-a luat locul de prezentatoare Ginei, această percepție este complet incorectă. Irina a dezvăluit că ele sunt prietene și chiar petrec timp împreună în afara programului de lucru.

Cât despre plecarea celor trei chefi de la emisiune, Gina Pistol nu a dezvăluit nimic. Fosta prezentatoare TV spune că nu știe nimic despre acest subiect, motiv pentru care nu vrea să își dea cu părerea în mod eronat.

Gina Pistol, în lacrimi pentru Smiley

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani buni. Dacă la început au fost ceva mai rezervați și discreți, au ajuns la concluzia că nu au nimic de ascuns și au făcut publică relația. Au devenit părinți, s-au căsătorit și toată lumea s-a îndrăgostit de acest cuplu.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, anunț despre revenirea în televiziune. Ce se întâmplă când își lasă fiica singură: ”Plâng” VIDEO EXCLUSIV

Ca orice îndrăgostiți, au mai avut parte și de certuri, dar au reușit să le depășească pe toate și au acum familia la care au visat. Gina are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, despre care spune că nu se compară cu niciun alt bărbat din viața ei.

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, ea a recunoscut că Smiley este singurul bărbat care a făcut un gest atât de semnificativ în viața ei. Cu exactitate, el a fost sprijinul ei în momentele dificile de depresie și anxietate. Niciun alt bărbat nu i-a mai suportat toanele și nu a acceptat astfel de ieșiri.

Vedeta a mărturisit că, în această perioadă dificilă, a avut doar două prietene bune și pe Smiley care au fost alături de ea și i-au oferit suport. A izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre soțul ei, care i-a oferit cel mai de preț dar: pe fiica lor.

„Damian Drăghici: Smiley te-a susținut în perioada asta grea?

Gina Pistol: Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%.

Damian Drăghici: Ce frumos, ți-au lăcrimat ochii!”, a fost discuția dintre cei doi la podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol a relatat că a experimentat atacuri de panică ca rezultat al epuizării intense. A fost implicată în proiecte televizate precum „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, lucrând ore în plus și încercând să fie cea mai bună variantă a ei.

Aceasta a fost una dintre motivele sale pentru a renunța ulterior la apariția la televiziune. Soția lui Smiley a dezvăluit că a început să facă terapie pentru a înțelege mai bine stările sale și pentru a-și exprima emoțiile pe care le-a reprimat mult timp, fiind presată să se prezinte ca fiind „perfectă” la televizor.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro