Gina Pistol, în hohote de plâns. Nu s-a mai putut abține, totul e foarte trist

Gina Pistol, în hohote de plâns. Nu s-a mai putut abține, totul e foarte trist
Gina Pistol a plâns în emisiune

De când a aflat că va fi mămică, Gina Pistol a devenit și mai sensibilă decât era înainte. Frumoasa blondină nu își mai poate stăpâni emoțiile atunci când vine vorba de situații triste în care sunt implicate mămici și copii. Cel mai recent exemplu este cel din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când Gina a început să plângă la prezentarea unui caz.

A izbucnit în plâns din primele secunde

Gina Pistol începuse să le prezinte chefilor cazul Tudoriței, o mamă singură cu un băiat, însă nu a apucat să spună prea multe cuvinte, căci emoțiile au copleșit-o. Aceasta a explicat că nu poate rămâne indiferentă la astfel de povești, dar cu toate astea a încercat să depășească momentul.

Mama despre care s-a discutat a avut parte de o copilărie extrem de tristă, făcând parte dintr-o familie șubredă cu un tată vitreg alcooolic și cu o mamă alcoolică și ea, care a decedat caând Tudorița avea doar 13 ani. De atunci, viața copilei a devenit și mai dură, fiind nevoită să trăiască fără un acoperiș deasupra patului. În cele din urmă, Tudorița a dormit pentur mult timp în mașina unui bărbat care o angajase.

În ciuda tuturor traumelor trăite, Tudorița nu s-a lăsat învinsă, astfel că, la rândul ei a făcut un copil pentru care se zbate zi și noapte ca să-I asigure un viitor diferit de al ei.

În cadrul campaniei „Ajut eu!”, Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au sărit în ajutorul Tudoriței, gătind farfurii senzaționale pe care le-au scos la licitație cu scopul de a strange cât mai mulți bani pe care să-i ofere Tudoriței și fiului ei.

În momentul în care Gina Pistol a început să plângă de emoții, colegii săi nu au rămas indiferenți, astfel că s-au dus pe rând să o îmbrățișeze pe viitoarea mămică.

Ce au spus chefii despre cazul Tudoriței

La rândul lor, chefii au fost, de asemenea, impresionați și inspirați de povestea de viață a Tudoriței, astfel că au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a găti cu dragoste și pentru a obține o sumă cât mai consistentă pentru susținerea tinerei.

Rând pe rând și-au exprimat admirația și respectul pentru devotamentul Tudoriței față de copil, dar și față de puterea ei de a învinge necazurile vieții.

„Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul”, a spus Bontea.

Chef Dumitrescu a declarat și el cât este de surprins de tot ce a făcut mămica și a lăsat de înțeles că va ține standardele ridicate cu privire la prețul de licitație.

„Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie.”

Scărlătescu a declarat misiunea creației sale, având ca rezultat niște farfurii pe care să dorească să le cumpere oricine: „Aici nu mai e vorba de competiție, ci să facem farfurii senzaționale”, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe