04 sept. 2021 | 18:14

Gina Pistol, enervată la culme. Ce a putut să găsească în curte iubita lui Smiley

Monden
Gina Pistol, enervată la culme. Ce a putut să găsească în curte iubita lui Smiley

Gina Pistol și Smiley locuiesc într-o vilă de aproximativ 290 de metri pătrați și beneficiază de o curte imensă. Locuința în valoare de 300.000 de euro a fost achiziționată de Smiley înainte de a o cunoaște pe Gina Pistol.

Gina Pistol, enervată la culme de ce a putut să găsească în curtea casei unde locuiește

Acum, însă, după ce aceștia au devenit părinți, casa și curtea imensă au fost renovate pentru a crea spațiul ideal pentru fiica lor, Josephine. Deși vila este construită într-un ansamblu rezidențial de lângă București, Smiley și Gina Pistol au întâmpinat și anumite probleme ‘casnice’.

Pe pagina ei de Instagram, Gina Pistol le-a arătat fanilor virtuali ce a putut să găsească în curtea casei în care locuiește cu Smiley. Ea a postat și câteva imagini, mărturisind că s-a enervat la culme când a văzut că niște cârtițe i-au făcut dezastru în curte și au săpat mai multe găuri în pământ.

‘Simt cum încep să mă enervez la cap’, a fost mesajul Ginei Pistol.

Cum arată vila luxoasă în care locuiesc Smiley și Gina Pistol

Smiley a cumpărat casa în anul 2011. Imobilul este situat în Cernica, lângă București, și are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Artistul a apelat la trei arhitecți şi un inginer constructor pentru realiza proiectul.

‘Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală’, a declarat echipa de arhitecți, în urmă cu câțiva ani.

De ce Smiley nu o cere în căsătorie pe Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley se consideră cei mai fericiți părinți de pe planetă, iar de când a apărut micuța Josephine pe lume par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cu toate acestea, cei doi nu par să se grăbească să facă nunta.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt.

Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper. Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a declarat Smiley, acum ceva timp, despre relația lui cu Gina Pistol.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro