Exact ca în filme. Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley, dezvăluirea nebănuită a vedetei

Exact ca în filme. Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley, dezvăluirea nebănuită a vedetei
Exact ca in filme. Cum s-a indragostit Gina Pistol de Smiley, dezvaluirea nebanuita a vedetei

Smiley şi Gina Pistol au o relație de iubire exact ca-n filme. Se iubesc foarte mult, iar respectul nu lipsește din viața lor de cuplu. De ceva luni, trăiesc cele mai frumoase momente alături de fetița lor, Josephine. Micuța este o minunăție de copil, spre bucuria părinților ei. Pe zi ce trece, Gina Pistol se îndrăgostește și mai tare de Smiley. Multă lume nu știe cum s-a înfiripat iubirea între cei doi, așa că blondina a rupt tăcerea.

Gina Pistol dă din casă. Ce spune despre Smiley

Gina și Andrei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit părinții unei fetițe care este centrul universului lor. Recent, frumoasa vedetă a făcut dezvăluiri neştiute despre cum s-a îndrăgostit de partenerul său.

În momentul în care au format un cuplu, atât Smiley, cât și Gina au fost secretoși în a oferi detalii despre idila dintre ei. În momentul în care imaginile erau evidente, cele două vedete nu s-au mai putut ascunde. Și-au declarat public iubirea, apoi a venit anunțul că așteaptă un copil.

Dialog savuros între cei doi iubiți

Pe lângă activităţile de tătic pe care le are, în ultima vreme, Smiley nu uită să se ocupe și de pasiunile sale. Așa se face că, de puţin timp, are un podcast pe YouTube intitulat „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley”. Printre invitaţii care i-au trecut pragul se numără şi jumătatea lui, Gina Pistol.

În cadrul acestui podcast, cei doi iubiți au avut un dialog savuros, din care fanii au putut afla mai multe lucruri despre relația lor. Mai exact, frumoasa blondină a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de celebrul cântăreţ. Detaliile sunt emoționante.

„Gina: Este emoţionat.

Smiley: Aşa ţi se pare că sunt emoţionat?

Gina: Hai că mă reîndrăgostesc de tine.

Smiley: Aşa te-ai îndrăgostit tu de mine, emoţionat?

Gina: Ştii când… bine ţi-am povestit şi ţie… dar cei care se uită la noi nu ştiu. Zic?

Smiley: Da, da! Ce să zici?

Așa s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Potrivit vedetei Antena 1, sentimentele pentru Smiley au apărut într-un moment în care amândoi nu erau într-o relație. Gina Pistol și-a dat seama că începe să simtă ceva frumos pentru artist.

Gina: Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut „altfel”. Că tu pentru mine erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că în urmă cu câţiva ani eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur…

Smiley: Aşa arătam, parcă eram singur.

Gina: Erai pe scenă şi cântai „Love is for free” şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic „Chiar e drăguţ băiatul ăsta”.

Smiley: Vedeţi ce înseamnă muzica…

Gina: Şi pe urmă tot te mai vedeam… ştii că veneam la „Vocea României” sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine.

Smiley: Şi vedeai cum îmi creşte părul.

Gina: Ei, vedeam altceva…”, a fost dialogul savuros dintre Gina Pistol și Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI