27 sept. 2024 | 15:45

Gina Pistol ar fi devenit una dintre cel mai bine plătite vedete din România după ce a bătut palma cu Pro TV. Câți bani ar încasa pe un singur sezon la Masterchef

Monden
Gina Pistol ar fi devenit una dintre cel mai bine plătite vedete din România după ce a bătut palma cu Pro TV. Câți bani ar încasa pe un singur sezon la Masterchef
Gina Pistol ar fi devenit una dintre cel mai bine platite vedete din Romania dupa ce a batut palma cu Pro TV

Gina Pistol, fosta prezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite”, a făcut un pas important în cariera sa, mutându-se la Pro TV pentru a prezenta ”Masterchef”. Se speculează că vedeta ar primi acum un salariu considerabil mai mare decât cel de la Antena 1, lucru care o plasează printre cele mai bine plătite vedete din România.

Gina Pistol, salariu impresionant la Antena 1

Pe parcursul colaborării cu Antena 1, Gina Pistol a avut un câștig semnificativ din rolul de prezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite”. Conform unor surse citate de Impact.ro, vedeta ar fi fost plătită cu aproximativ 15.000 de euro pe sezon.

În total, pentru toate sezoanele în care a fost gazda show-ului, soția lui Smiley ar fi acumulat aproximativ 135.000 de euro. Această sumă reflectă popularitatea și experiența sa pe micile ecrane, consolidându-i poziția printre cele mai apreciate vedete din România.

Creștere salarială semnificativă la Pro TV

Odată cu mutarea la Pro TV, unde a preluat rolul de prezentatoare la emisiunea culinară ”Masterchef”, se vehiculează că Gina Pistol ar primi un salariu și mai mare.

Potrivit gandul.ro, pstul din Pache Protopopescu i-ar fi oferit un onorariu de aproximativ 20.000 de euro pe sezon pentru noul său proiect. Aceasta reprezintă o creștere considerabilă față de remunerația sa anterioară de la Antena 1 și reflectă importanța pe care o are în peisajul televiziunii din România.

Această sumă generoasă o plasează pe Gina Pistol în topul celor mai bine plătite vedete din România, confirmând că succesul său în televiziune continuă să crească odată cu noile provocări profesionale.

Citește și Ce s-a întâmplat între Gina Pistol și socrii ei la prima întâlnire: “Nu știau ce hram port. Nu au de ce să se plângă”

Gina Pistol, o prezență de neînlocuit pe micile ecrane

Cariera Ginei Pistol a cunoscut o ascensiune impresionantă în ultimii ani. Prezența sa plăcută și abilitatea de a gestiona emisiuni cu audiențe uriașe i-au adus notorietate și contracte profitabile.

Noul său rol la ”Masterchef” confirmă încă o dată popularitatea sa și valoarea pe care o aduce în televiziune. Pro TV a mizat pe carisma și experiența sa, oferindu-i un salariu pe măsura talentului și dedicării sale.

Cu un câștig speculat la 20.000 de euro pe sezon, Gina Pistol nu doar că a făcut o tranziție profesională de succes, dar a reușit și să-și crească veniturile, devenind una dintre cele mai bine plătite vedete de la noi din țară.

Citește și Gina Pistol și-a călcat pe inimă și a spus adevărul despre părinții lui Smiley. Ce nu a mai dezvăluit până acum despre socrii ei!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cununiile, interzise sâmbăta: Mirii pot atrage asupra lor un blestem
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro