Gina Pistol a lăsat rușinea deoparte și a spus tot. Detaliul de care multe femei se feresc să vorbească

Gina Pistol a lăsat rușinea deoparte și a spus tot. Detaliul de care multe femei se feresc să vorbească

O admirăm de ani buni la TV datorită frumuseții sale exotice și am fi tentați să credem că Mama Natură a ferit-o de toate problemele cu care se confruntă o femeie de-a lungul timpului. În realitate însă, Gina Pistol duce o luptă grea încă din copilărie cu o problemă gravă: acneea.

Gina Pistol a lăsat rușinea deoparte și a spus tot

În timp ce majoritatea vedetelor din România folosesc excesiv photoshop ul și machiajul pentru a ascunde eventualele defecte fizice, prezentatoarea emisiunii “Asia Express” (Antena 1) recunoaște cu sinceritate că se tratează de mulți ani pentru a scăpa de coșuri, puncte negre și pete. Mai mult, ea nu s-a sfiit să se pozeze nemachiată și să arate tuturor cât de grave sunt problemele sale cu tenul.

De-a lungul anilor, Gina Pistol a investit zeci de milioane în tratamente de toate felurile și a mers la control la o mulțime de medici, în speranța că unul dintre ei îi va prescrie medicamentația potrivită. Până acum, tratamente au dat numai rezultate temporare. Astfel, frumoasa blondină nu a găsit nicio formulă magică pentru a scăpa de coșmarul pe care îl trăiește. În 2012, pentru a scăpa de bube, iubitei lui Smiley i s-a prescris un tratament cu Xanax, un material antidepresiv.

Ginaa Pistol, fără machiaj

Însă, medicamentele doar i-au dat o stare de moleșeală, asa că vedeta le-a întrerupt după doar câteva zile. În 2018, Gina mărturisea că a reușit să scape de coșuri și pete cu ajutorul unei măști cu argilă, însă și acest tratament a dat randament numai câteva luni. O altă încercare a fost aceea de a lua anticoncepționale, care, ce-i drept, au ajutat-o să scape de acnee, dar i-au adus câteva kilograme bune în plus. În acest moment, prezentatoarea face un tratament cu produse naturiste, dar nu rezultatele întârzie să apară!

S-a umplut de coșuri la Asia Express

La sârșitul anului trecut, Gina a fost plecata timp de aproape două luni în Thailanda și Taiwan, acolo unde s-a filmat noul sezon al emisiunii “Asia Express”, emisiune pe care blondina o prezintă încă din primul sezon. Recent, iubita lui Smiley a mărturisit faptul că temperatura extrem de ridicată i-a făcut mari probleme, iar că cel mai mult a avut de suferit tenul ei:

“Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare. A trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față”, a povestit Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI