Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sigur vor fi cei mai invidiați părinți. Ce au reușit să facă e de vis! VIDEO EXCLUSIV

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sigur vor fi cei mai invidiați părinți. Ce au reușit să facă e de vis! VIDEO EXCLUSIV
Gina Chirila si Bogdan Vladau sigur vor fi cei mai invidiati parinti. Ce au reusit să faca e de vis EXCLUSIV

Gina Chirilă experimentează de doi ani și 4 luni jobul de mamă pentru Katia, fiica ei și a lui Bogdan Vlădău. Modelul recunoaște că nu ar fi putut face față pe plan profesional, dacă nu ar fi avut ajutor la creșterea copilei. Soția lui Bogdan Vlădău se bazează pe mama ei, care a avut grijă de copilă și pe perioada celor 3 săptămâni de vacanță petrecute de cei doi îndrăgostiți în Bali. „A fost cea mai lungă perioadă de timp fără Katia. Mi-a fost greu, dar am foarte mare încredere în mama”, a declarat, pentru redacția playtech – impact.ro, Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, secretul unei căsnicii de vis

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au îndeplinit visul de a bifa o vacanță în Bali, un fel de a doua lună de miere pentru cei doi îndrăgostiți, care au celebrat acolo și 4 ani de căsătorie.

Ei au putut să plece liniștiți în vacanță, întrucât soacra lui Bogdan se înțelege foarte bine cu Katia și nu e prima oară când micuța rămâne în grija ei.

„Mă ajută foarte mult mama și în continuare am posibilitatea de a călători și de a-mi face joburile și să fiu și mamă. Se poate cu ajutor, bineînțeles.

Recent, am fost plecați 3 săptămâni în Bali și a fost cea mai lungă perioadă de timp fără Katia, am fost în vacanță. Mi-a fost greu, dar am foarte mare încredere în mama, știu că e pe mâini bune.

De multe ori pe zi le sunam pe video să văd ce fac, clar! Am mai fost în vacanță doar noi doi, dar cel mult 10 zile, nu am plecat așa mult niciodată.

A fost superb, perfect, ne-am reîncărcat bateriile și chiar aveam nevoie pentru că am muncit foarte mult în ultima perioadă și aveam mare nevoie de chestia asta”, a declarat, pentru redacția playtech – impact.ro, Gina Chirilă.

Gina Chirilă: „De 3 ori ni s-a anulat vacanța în Bali”

Vacanța în Bali a fost un vis împlinit pentru Gina și pentru Bogdan, întrucât au mai avut trei încercări de a ajunge în insula din Oceanul Indian.

„Ne doream foarte mult să ajungem în Bali, de 3 ori ni s-a anulat vacanța acolo. Din cauza pandemiei de 2 ori și o dată au intervenit lucruri de făcut aici. Am zis că trebuie să ajungem și a fost superb, ne-am îndrăgostit de-a dreptul de locul acela”, ne-a mărturisit ea.

Gina Chirilă își dorește să o includă în următoarele vacanțe și pe Katia, mai ales că va crește și le va fi mult mai ușor alături de ea.

„Ne place foarte mult să călătorim. Abia aștept să pot să o iau și pe Katia cu noi în toată lumea. Mi se pare cea mai mare bucurie să călătorești, să cunoști oameni noi, culturi diferite, pentru că oricât de mult ai studia și ai învăța, atunci când călătorești înveți cel mai mult.

Provocări cu Katia sunt în fiecare zi, pentru că este ceva nou. Niciodată nu ești pregătit pentru asta, e greu, dar e frumos, mai ales dacă ai ajutor, altfel e foarte greu”, a precizat ea.

Cum se înțelege Gina Chirilă cu mama lui Bogdan

Modelul ne-a spus că ambele bunici sunt topite după Katia și că îi ajută la creșterea micuței, însă mama ei este cea care îi dedică tot timpul.

„Relația cu mama lui Bogdan este foarte bună, ne înțelegem foarte bine, ne ajută și ea cu Katia. Pentru mama este cumva un full time job, stă mai tot timpul cu Katia atunci când nu sunt eu, ne ajută și ea, suntem foarte bine toți”, a spus, pentru redacția playtech – impact.ro, Gina Chirilă.