Gigi Hadid a născut. Ea și Zayn Malik au o fetiță. Prima poză cu bebelușul

Gigi Hadid a născut. Ea și Zayn Malik au o fetiță. Prima poză cu bebelușul
Gigi Hadid a născut. Ea și Zayn Malik au o fetiță. Prima poză cu bebelușul

Gigi Hadid a devenit mamă la doar 25 de ani. Ea și Zayn Malik au o fetiță. Fostul membru al trupei One Direction a postat prima imagine cu bebelușul.

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți. Celebrul model a născut o fetiță perfect sănătoasă

Gigi Hadid a devenit pentru prima oară mamă. Supermodelul a postat pe Instagram o fotografie în care anunță că micuța lor s-a născut în acest weekend. Și tatăl copilului a publicat o imagine cu mâna bebelușului, însoțită de câteva rânduri emoționante.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce simt acum. Iubirea pe care o simt pentru acest omuleț este peste așteptări. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să spun că e a mea și pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris solistul pe Instagram.

  • Gigi Hadid și Zayn Malik trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt împreună din anul 2015.

Câteva ore mai târziu, Hadid a împărtășit o fotografie alb-negru cu fiica lor, despre care a dezvăluit că a ajuns pe lume în acest weekend: „Fata noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită”.

Tatăl lui Hadid, în culmea fericirii: ”Inima bunicului”

După ce a împărtășit vestea cu cei 57,3 milioane de urmăritori de pe Instagram, mai mulți dintre prietenii apropiați și colegii vedetei din New York au felicitat-o ​​pentru că a devenit prima mamă.

Gigi Hadid a născut. Ea și Zayn Malik au o fetiță. Prima poză cu bebelușul
Imaginea postată de Zayn Malik pe Instagram

„Bine ai venit babygirl! Atât de fericit pentru voi, a comentat modelul Hailey Bieber.

Emily Ratajkowski a scris: „Felicitări Gigi & Zayn !!”.

Vestea vine la câteva zile după ce mama modelului a împărtășit o imagine cu ea și vedeta „în așteptarea bebelușului”. Cu câteva zile înainte, tatăl lui Hadid, Mohamed, a împărtășit pe Instagram o poză cu o scrisoare redactată de mână, intitulată ”Inima bunicului”. În legenda postării a scris: „În numele lui Dumnezeu cel milostiv, vreau să spun că te iubesc și sunt atât de mândru de tine @gigihadid”. După nașterea nepoatei sale, acesta a schimbat textul cu: „Bine ai venit pe acest pământ micuță fetiță. Hai să pictăm orașul și să-i dăm puțin Rock N Roll”.

Luna trecută, modelul a dezvăluit data nașterii, alături de mai multe imagini din ședința foto pe care și-a făcut-o cât a fost însărcinată. De când și-a anunțat nașterea, în aprilie, supermodelul nu a abordat prea mult subiectul maternității. Ea a dezvăluit doar că pofta ei a constant în mare parte din covrigi.