Gigi Becali VS Dan Șucu, „duelul milionarilor” din Liga 1. „Trebuie să mănânce multă pâine”/ „Avem posibilități”

Gigi Becali VS Dan Șucu, „duelul milionarilor” din Liga 1. „Trebuie să mănânce multă pâine”/ „Avem posibilități”

Gigi Becali și Dan Șucu sunt „la cuțite”. Rapidul a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru Florinel Coman și Darius Olaru, iar patronul FCSB s-a enervat considerând că propunerea este mult prea mică. Omul de afaceri din Pipera a considerat că a fost jignit și a ieșit la atac. Venit în fotbal doar de câteva luni, finanțatorul formației din Giulești a răspuns elegant.

Gigi Becali și Dan Șucu, conflict din cauza ofertei pentru Florinel Coman și Darius Olaru

Gigi Becali și Dan Șucu sunt doi dintre cei mai bogați investitori din Liga 1. Patronul FCSB are, conform ultimului top Capital, o avere de 425 de milioane de euro, în vreme ce investitorul venit în vară la Rapid are „doar” 125 de milioane de euro.

A părut că cei doi milionari se înțeleg foarte bine, dar a fost nevoie de o singură scânteie care să aprindă conflictul dintre ei. Zvonul că Rapid a făcut o ofertă de trei milioane de euro, pentru Florinel Coman și Darius Olaru, l-a înfuriat pe Gigi Becali.

„Niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali.

În toată această poveste există un sâmbure de adevăr. Adrian Mutu a confirmat că oficialii Rapidului au vrut să-i cumpere pe cei doi jucători, dar a spus că FCSB a cerut o sumă foarte mare, pe care trupa din Giulești nu și-o permite.

„Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia.

Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă! Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura.

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se mai nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane”, a mai spus patronul FCSB.

Dan Șucu, replică elegantă pentru Gigi Becali

Dan Șucu a cumpărat în vară jumătate din acțiunile clubului Rapid, iar în ultimele dpuă luni i-a ironizat pe cei de la CFR Cluj și Sepsi. Lui Gigi Becali i-a oferit o replică elegantă.

„Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilități”, a spus Dan Șucu pentru GSP.ro.

Gigi Becali a fost ironic încă din momentul în care Dan Șucu și-a început investiția din fotbal. S-a oferit să-i „profesor” patronului de la Mobexpert.

Urmăriți Playtech.ro și pe