Gigi Becali, umilit de fanii lui Guimaraes: „Taie-ți capul, idiotule!” Reacția patronului FCSB

Gigi Becali, umilit de fanii lui Guimaraes:
Gigi Becali a fost umilit de fanii lui Guimaraes la meciul cu FCSB

Fanii lui Guimaraes nu l-au uitat pe Gigi Becali la meciul cu FCSB din play-off-ul Europa League, câștigat de Vitoria Guimaraes cu 1-0. După ce Tapsoba a marcat golul calificării în grupe, suporterii au afișat un banner pe care scria „Taie-ți capul, idiotule!” A fost o reacție la declarația lui Becali de dinainte de meci, când a spus că își va tăia capul dacă portughezii vor marca în poarta lui Bălgrădean.

Gigi Becali, umilit de fanii lui Guimaraes la meciul cu FCSB

„Îmi tai capul, dacă Guimaraes ne dă gol!”, declara Gigi Becali înainte de returul cu echipa portugheză în play-off-ul Europa League. Patronul FCSB mai spunea că adversarii nu merită calificarea întrucât sunt o echipă slabă, care în campionatul din România s-ar lupta să scape de retrogradare. Vorbele lui Becali au ajuns și la urechile fanilor lusitani, care i-au pregătit o surpriză.

Tapsoba a deschis scorul în minutul 53 din penalty și imediat a dus mâna la gât, reamintindu-i latifundiarului din Pipera să nu mai arunce vorbe în vânt înainte ca echipa lui să intre pe teren. Același lucru l-au făcut și miile de fani din tribunele stadionului, dar ceea ce a urmat a fost o adevărată lecție pentru Gigi Becali.

Tapsoba duce degetul la gât după gol
Tapsoba duce degetul la gât după gol

Suporterii lui Guimaraes au afișat un banner pe care au scris în limba engleză „Cut your head, idiot! (Taie-ți capul, idiotule!)”, iar camerele video au surprins momentul. Imaginile au ajuns pe internet și au fost văzute și de Becali, care după multă vreme s-a declarat învins și și-a cerut scuze.

Banner afișat de suporterii portughezi
Banner afișat de suporterii portughezi

„Vreau să îmi cer scuze față de Guimaraes. Nu e echipa slabă pe care am crezut-o eu”, a spus patronul FCSB.

Bucureștenii au ratat calificarea în grupele Europa League în urma înfrângerii cu Guimaraes și nu stau deloc bine nici în Liga 1, unde au ajuns pe ultimul loc după 5 înfrângeri consecutive.