Gigi Becali, prima reacție după anunțul plecării lui Mirel Rădoi. Ce i-a transmis patronul FCSB

Gigi Becali, prima reacție după anunțul plecării lui Mirel Rădoi. Ce i-a transmis patronul FCSB
Gigi Becali, nașul lui Rădoi, face primele declarații.

Anunțul făcut de Mirel Rădoi a pus pe jar pe toată lumea. La conferința de presă de aseară actualul selecționer declara că la finele lui noiembrie va pleca. Printre primele reacții, de astăzi, este și cea a lui Gigi Becali. Interpelat de reporterii Playsport, patronul FCSB, și nașul lui Rădoi, a făcut primele declarații la cald.

Mirel Rădoi pleacă de la Națională. Au apărut și primele propuneri

La finalul celor două meciuri, cu Islanda şi cu Liechtenstein, din luna noiembrie, Mirel Rădoi va renunța la postura de selecțoner al Naționalei. Vestea bombă a dat-o chiar la conferința de presă de aseară, la finalul meciului câștigat în fața Armeniei. În declarația sa, Rădoi a fost cât se poate de categoric, spunând „Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.”

Conform unor surse, citate de digisport.ro, Rădoi i-ar fi înștiințat pe oficialii FRF încă din septembrie de decizia sa. Surpriza a fost mare, dar la finalul conferinței, întrebat de jurnaliști cine ar fi recomandat pentru înlocuirea sa, Rădoi a declarat: ”N-aș putea să fac lucrul acesta, dar cred că în afară de Olăroiu singurul antrenor nu poate fi altcineva!”

Gigi Becali face primele declarații. „Pe finul Mirel Radoi îl iubesc”

Deși, aparent, a surprins prin anunțul de aseară, Mirel Rădoi era decis, așa cum spuneam, din septembrie să plece. Dar, spun aceleași surse, oficialii FRF l-au convins să rămână, măcar până la finalul campaniei din noiembrie. Printre cei care au reacționat, astăzi, pe marginea celor anunțate, se numără și nașul lui Mirel Rădoi, Gigi Becali. Întrebat de reporterii Playsport.ro despre decizia finului de a pleca, acesta le-a declarat:

„Eu nu mă pricep la fotbal, așa că nu comentez. Dar pe finul Mirel Radoi îl iubesc.

Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune să ia cea mai bună decizie pentru el!”, a declarat patronul echipei roș-albastre celor de la Playsport.

Se pare că relația dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi este una foarte bună. Reamintim că Rădoi a fost și pe banca FCBS-ului în sezonul 2015-2016, plecând ulterior la Naționala de Tineret a României. Cât despre planurile imediate ale viitorului fost selecționer al Naționalei mari, Mirel Rădoi declară:

„Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi mai continua la echipa națională. Lucrurile astea le pot îndrepta zi de zi. (n.r. – Ai accepta şi o variantă din România?)

Şi în România, da. Dacă nu vor să mă dea afară după trei luni, cu siguranţă! Pentru un joc spectaculos, ai nevoie de timp, pentru a juca ce doreşti. Ai nevoie de o perioadă mai lungă, e greu de realizat în România, dar sunt cluburi care încep să aibă răbdare.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI