Gigi Becali, tiran pentru fotbaliști. S-a aflat tot: cum îi umilește în vestiar, mereu

Gigi Becali, tiran pentru fotbaliști. S-a aflat tot: cum îi umilește în vestiar, mereu
Gigi Becali ar fi un adevarat tiran la vestiar

Gigi Becali este un tiran pentru fotbaliști. S-a aflat tot: cum îi umilește în vestiar, mereu. Una dintre victimele latifundiarului din Pipera a făcut dezvăluiri. Despre cine este vorba și prin ce coșmar a trecut, citiți în articolul de mai jos.

Gigi Becali, un adevărat dictator cu fotbaliștii pe care îi ia la ochi. Cine a avut tăria să-l înfrunte pe patronul FCSB

Gigi Becali s-ar purta ca un tiran cu fotbaliștii săi, scrie gsp.ro. Adevărul despre cum îi umilește în vestiar, mereu, a ieșit la iveală.

Janos Szekely, 37 de ani, mijlocaș FCSB între anii 2008-2011, este unul dintre puținii jucători care au avut curajul să-l înfrunte pe patron. Astfel, în 2009, când Gigi Becali a hotărât ca salariul maxim să fie 150.000 de euro pe an, Janos Szekely  a refuzat reducerea contractului.

Cât câștiga Janos Szekely la Steaua

Pe atunci, câștiga 230.000 de euro pe an. Apoi, a refuzat și transferul la Poli Timișoara, devenind astfel principala țintă a a lui Gigi Becali. Janos Szekely, în anul 2011 a fost exilat la ”satelit”, după care s-a transferat în Rusia, la clubul de fotbal Volga Nijni Novgorod.

Când citești așa ceva, te afectează. Acum trece ca apa, dar atunci nu. Nu eram un distrus. Mi-am respectat mereu meseria și am dat tot ce am putut. Eu eram afectat la vremea respectivă pentru că mă așteptam să găsesc un aliat în patron. Aveam același interes. Era vorba de un jucător pe care a dat 1,5 milioane de euro. 

Jucătorul ar trebui susținut, indiferent de rezultate

Eu știu cine sunt. Dar te deranjează. Ești la Steaua și vede toată lumea. Este urât! Dacă ai văzut că Szekely nu a avut creșterea la care te așteptai, tot trebuie să-l susții. E normal să critici, dar să fie critică constructivă. Tu omori orice jucător după meci.

Simțeai… Intrai în teren și aveai o teamă să nu greșești flagrant. Ai teama aia după un anumit timp. Pe mine m-a ajutat galeria, care m-a susținut”, a spus Janos Szekely.

Gigi Becali, despre Janos Szekely: ”E petardă”

Astfel, Gigi Becali declara public nemulțumirile sale față de Janos Szekely. ”Ce şanse să-i mai dau lui Szekely dacă el a dat pase numai la adversar? Poate îşi revine, dar la echipa a doua.

E petardă! Am dat degeaba banii pe el. Nu mă mai păcălesc eu cu jucători ca ăsta. Gata cu bătaia de joc. M-am săturat de distruși și figuranți. Szeleky nu mai are ce căuta aici”, spunea într-un din intervențiile sale despre Janos Szekely.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI