Gigi Becali și-a făcut un cadou de 100.000 de euro după lovitura de 11 milioane. Cum s-a răsfățat patronul FCSB

Gigi Becali la plimbare prin București cu Audi Q7

Gigi Becali este astăzi mai bogat cu 11 milioane de euro, după transferul lui Dennis Man în Italia. După scandalul iscat de transfer, patronul FCSB și-a făcut un cadou de 100.000 de euro. Este vorba de ultimul model de Audi, un Q7 nou nouț.

Gigi Becali la plimbare prin București cu Audi Q7

Visitieria latifundiarului din Pipera este mai bogată cu 11 milioane de euro astăzi, după ce s-a bătut palma pentru transferul lui Dennis Man. Deși încă în certuri cu Anamaria Prodan pe marginea transferului, Gigi Becali a decis să-și facă un cadou. Cadoul, un model nou nouț de Audi Q7, conform celor de la Cancan.ro, ar fi costat aproximativ 100.000 de euro. (vezi galerie)

Paparazii Cancan l-au surprins pe Becali plimbându-se cu noua bijuterie prin Bcurești, încălcând și regulile de circulație. Publicația amintintă relatează că Becali s-a plimbat prin București cu noul său Audi Q7, vorbind în permanență la telefon, după care s-a îndreptat spre Palat, aflat pe Calea Victoriei.

Scandalul iscat de transferul lui Dennis Man în Italia, cu Anamaria Prodan, a ținut titlurile presei ceva vreme. Au fost acuze și de-o parte și de alta, iar conflictul nu e nici pe departe finalizat.

Becali o ține din scandal în scandal

Chiar dacă nu s-a finalizat, într-un fel sau altul, scandalul cu Anamaria Prodan, Becali parcă e urmărit de ghinion la început de 2021. A apărut un nou scandal în care este implicat un alt fotbalist FCSB, Florinel Coman.

Acesta a fost prins de Poliția rutieră circulând cu viteză mare pe autostrăzile României. Și ca totul să fie și mai grav, Florinel Coman a fost prins circulând cu un permis nerecunoscut pe teritoriul României, despre care se presupune că ar fi fost cumpărat din Ucraina. Acum tânărul atacant riscă cel puțin doi ani de închisoare.

După ce, la primul impuls, Gigi Becali reacționa dur la adresa fotbalistului său, ulterior declara că este dispus să meargă în fața judecătorilor și să pledeze pentru cauza lui Florinel Coman și să-l ajute să scape cu o decizie de închisoare cu suspendare.

”I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat.

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo în Ucraina. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate.”, declara Gigi Becali.

Rămâne să vedem care va fi derularea ulterioară a cazului fotbalistului FCSB și care va fi decizia lui Becali, în funcție de cea a judecătorilor. Florinel Coman, conform unor surse din interior, era următorul pe lista de transferuri a lui Ggig Becali, și pe care spera să câștige bani frumoși. Până atunci Gigi Becali profită de bijuteria sa de 100.000 de euro, Audi Q7.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI