Gigi Becali și-a botezat nepoata! Cum arată fiica Theodorei Becali cu Mihai Mincu

Gigi Becali și-a botezat nepoata! Cum arată fiica Theodorei Becali cu Mihai Mincu
Gigi Becali este un bunic fericit, după ce nepoata sa, Maria, a fost creștinată

Zi foarte importantă pentru familia Becali. Patronul FCSB a fost primul, încă de dimineață, la biserica Sfântul Spiridon din Capitală. De la ora 12:00 a avut loc botezul nepoatei sale, Maria, iar Gigi Becali a vrut să se asigure că totul este pregătit ca la carte. Evenimentul a fost ținut la secret, așa cum i-a promis promis fiicei sale. Iar televiziunile nu au fost prezente. Totuși, Cancan.ro a publicat fotografii de la eveniment.

Gigi Becali promite că va pune în contul nepoatei sale o adevărată avere

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a explicat Gigi Becali la România TV, imediat după nașterea Mariei, în luna iunie.

Teodora Becali și Mihai Mincu au botezat-o duminică pe fiica lor, Maria

Iar Teodora Becali și soțul ei, Mihai Mincu, au reușit să îl convingă pe Gigi Becali să păstreze discreție maximă în ceea ce privește aceste evenimente. Patronul FCSB a promis tuturor apropiaților că nu va avea limite în generozitatea sa în ceea ce o privește pe micuța Maria, așa cum a anunțat Impact.ro.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au dezvăluit surse din anturajul latifundiarului din Pipera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI