Gigi Becali, probleme cu legea chiar în a doua zi de Paște. Ce amendă colosală a primit pentru gestul lui

Gigi Becali, probleme cu legea chiar în a doua zi de Paște. Ce amendă colosală a primit pentru gestul lui
Latifundiarul din Pipera e pe val la FCSB

Gigi Becali este cunoscut pentru aroganțele sale nu numai în fotbal, dar și în viața de zi cu zi. Nu de puține ori a surprins opinia publică prin afirmațiile sau acțiunile sale. Numai că, uneori, anumite lucruri nu rămân nepedepsite, nici măcar în cazul celebrului latifundiar din Pipera.

Latifundiarul din Pipera e pe val la FCSB

În ultima vreme, din punct de vedere al finanțelor, s-ar părea că lui Gigi Becali îi merge foarte bine. Zilele acestea se tot vorbește despre un nou transfer pe sume mari. Conform surselor apropiate, Gigi Becali ar putea încasa nu mai puțin de 20 de milioane de euro pe un mijlocaș de 22 de ani, Olimpiu Moruțan.

Dacă s-ar materializa acest transfer, ar deveni cel mai scump transfer din Liga 1 din ultimii ani, iar Gigi Becali ar deveni mai bogat cu 20 de milioane de euro. Cu toate astea, nici Gigi Becali nu este imun, mai ales când vine vorba de lege și de regulile de circulație.

Gigi Becali a pățit-o în a doua zi de Paști

Conform unor surse G4media.ro, Gigi Becali, care-și cumpărase un nou bolid de lux recent, ar fi rămas pieton. Publicația amintită vorbește despre faptul că latifundiarul din Pipera ar fi fost surprins de polițiștii de la circulație conducând peste limita de viteză.

Se pare că patronul FCSB a fost prins conducând astăzi cu 106 km/h în localitate, pe DN7. Momentul s-ar fi întâmplat în dreptul localității Drăganu din județul Argeș. Aceleași surse au mai declarat că Gigi Becali a fost nevoit să plătească și o amendă de 1.305 lei și s-a ales și cu permisul suspendat pentru 90 de zile. Acesta se grăbea spre înmormântarea preotului din Vâlcea care a murit sâmbătă noaptea, înaintea slujbei de Înviere.

Becali, ieșiri dure la adresa antrenorilor săi

Trebuie să recunoaștem că Gigi Becali este un personaj pitoresc și plin de savoare. Dar puțină lume știa, până recent, că poate fi și dur atunci când este cazul. Un astfel de episod a fost povestit de unul din antrenorii secunzi ai FCSB-ului, din perioada 2009.

Renzo Rossi, în 2009, era secundul italianului Cristiano Bergodi, iar acesta și-a adus aminte de un moment în care latifundiarul din Pipera și-ar fi ieșit din minți în vestiarul FCSB, după un meci pierdut de echipa finanțată de acesta.

Meciul din grupele Europa League, l-au nemulțumit pe acesta și era pornit să-și certe jucătorii, când s-a trezit cu Bergodi ținându-i piept. Renzo Rossi și-aduce aminte că la un moment dat lucrurile au escaladat, moment în care Bergodi i-ar fi zis lui Becali să iasă afară din vestiar, dar politicos.

”(..) Când se enervează domnul Becali, nu se oprește în fața nimănui, cu asta sunt de acord. Domnul Becali a intrat în vestiar, a început să urle. Cristiano i-a spus: «domnule Becali, doriți să vorbiți dumneavoastră? Vorbesc eu. Dacă vorbiți dumneavoastră, eu stau jos». S-a așezat și Becali a început să vorbească.

Nimeni nu l-a dat afară pe Becali, a ieșit el de nervi. Când situația a devenit prea tensionată, Bergodi s-a ridicat și a spus «domnule Becali, vă rog din suflet, trebuie să ne potolim. Ieșim, ieșiți, stați liniștit».”, a spus Rossi la GSP Live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI