FCSB și-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League! Când e programat meciul și ce jucători ar putea fi recuperați

FCSB și-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League! Când e programat meciul și ce jucători ar putea fi recuperați
Dennis Man sunt oamenii în care FCSB își pune speranțe în continuare.

FCSB a obținut o calificare miraculoasă în turul 3 preliminar al Europa League, la capătul unui meci halucinant în Serbia. A fost 6-6 după 120 de minute și o victorie obținută la lovituri de departajare în fața celor de la Backa Topola. Dennis Man a marcat un hat-trick, plus penalty-ul decisiv și a fost 10-11 după loviturile de departajare. Patru dintre golurile încasate de FCSB au venit în superioritate numerică, ba chiar două în dublă superioritate.

FCSB – Slovan Liberec se va juca joi, 24 septembrie! Rămân probleme mari de lot

A fost o calificare datorată în special atacului, dar apărarea a arătat catastrofal. Iar FC FCSB are puțin timp pentru a repara problemele. Și pentru a încerca să recupereze o parte dintre jucători. Peste doar o săptămână, pe 24 septembrie, FCSB va juca pe propriul teren împotriva celor de la Slovan Liberec. Cehii au trecut joi de Riterai, din Lituania, scor 5-1.

FCSB mai are programat până atunci și un meci în Liga 1, contra celor de la FC Argeș. Dar cu siguranță se va propune amânarea acelui joc, mai ales că lotul este complet decimat. Nouă jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus înaintea jocului cu Backa Topola: Andrei Vlad, Andrei Miron, Florin Tănase, Darius Olaru, Sergiu Buș, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă și Andrei Pandele. Șansele ca vreunul să fie recuperat sunt foarte mici. Ar putea să se întâmple asta doar dacă a existat vreun caz fals pozitiv. În ceea ce-l privește pe Tănase este foarte puțin probabil, deoarece el acuză deja și simptomele specifice.

Andrei Vlad nu va putea fi folosit de FCSB nici în următoarele partide

Dar cele mai mari semne de întrebare rămân legate de situația lui Florinel Coman. Fotbalistul celor de la FCSB a părăsit terenul accidentat, în repriza secundă. Are o entorsă destul de serioasă și nu mai putea să calce pe picior. Va face un RMN în următoarele zile pentru a se vedea exact cât de gravă este situația. Dar șansele ca el să fie recuperat sunt foarte mici. Ovidiu Perianu și Ovidiu Moruțan, care au acuzat și ei probleme pe final, vor fi cu siguranță pregătiți să joace.