28 oct. 2022 | 12:57

Gigi Becali primește sprijin politic și speră ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. „M-am întâlnit cu Marcel Ciolacu la slujbă și mi-a spus că face tot posibilul”

Sport
Gigi Becali primește sprijin politic și speră ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. „M-am întâlnit cu Marcel Ciolacu la slujbă și mi-a spus că face tot posibilul”

Gigi Becali are mari speranțe că FCSB va juca, în sfârșit, și pe stadionul din Ghencea. Omul de afaceri susține că are sprijin politic și că a discutat pe această temă chiar cu președintele PSD, partid aflat la guvernare. Marcel Ciolacu i-ar fi transmis că va face mari eforturi să-l ajute.

Gigi Becali s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu la biserică. Liderul PSD s-a oferit să-l ajute în problema stadionului

Gigi Becali încearcă de mai bine de un an și jumătate să ducă FCSB în Ghencea, pe stadionul de o sută de milioane de euro, inaugurat în iulie 2021. Nu a reușit acest lucru nici măcar în momentele în care pe Arena Națională s-au desfășurat evenimente muzicale, iar roș-albaștrii au fost nevoiți să se mute din capitală. Patronul FCSB este convins că visul i se va împlini curând. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a promis că-l ajută. Cei doi au avut această discuție la slujbă.

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, la biserică, și a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: «Domnul Becali, avem obligația să rezolvăm problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea». Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a spus Gigi Becali, la PRO Arena.

Inaugurarea noului stadion Steaua va cuprinde două evenimente. Cine va fi sărbătorit în Ghencea

 Stadionul Steaua a fost inaugurat pe 21 iulie 2021

De la vorbă la faptă este însă vorba lungă. Până acum câteva zile, ministerul Apărării a fost condus de Vasile Dîncu, un membru de seamă al PSD, dar problema nu s-a rezolvat. Între fostul ministru și omul de afaceri au existat chiar contre pe această temă.

În presă au apărut zvonuri că viitorul titular al portofoliului de la apărare va fi Mihai Tudose, un membru PSD care a spus în public faptul că FCSB ar trebuie să aibă voie să joace pe arena pe care își dispută partidele formația CSA Steaua, din liga a doua.

„Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo. Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”, a declarat fostul premier pe 22 septembrie 2022.

Digisport.ro
Cum au numit-o arabii pe Georgina Rodriguez, după ce au văzut cum s-a afișat
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Doliu în teatrul românesc. A murit Liviu Crăciun, actor la TNB
Spynews.ro
A fost acuzată că ”nu a fost ușă de biserică” în căsnicia cu fostul soț, iar acum a reacționat! Ce spune Catrinel Sandu, despre declarațiile controversate ale lui Gabriel Trifu
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cutremur în lumea mondenă londoneză: David și Victoria Beckham duc vieți separate
EVZ.ro
Cristina Ștefania a ajuns de urgență la spital! Speak, declarații despre starea ei de sănătate: ”Nici nu vreau să mă gândesc” | FOTO
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
A fost acuzată că ”nu a fost ușă de biserică” în căsnicia cu fostul soț, iar acum a reacționat! Ce spune Catrinel Sandu, despre declarațiile controversate ale lui Gabriel Trifu
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro