Ce urmează pentru Mirel Rădoi după plecarea de la națională. Anunțul clar al selecționerului: ‘Mă atrage mai mult’

Ce urmează pentru Mirel Rădoi după plecarea de la națională. Anunțul clar al selecționerului: ‘Mă atrage mai mult’
După victoria cu Armenia, Mirel Rădoi a anunțat plecarea

După victoria de aseară în fața Armeniei, Mirel Rădoi arunca bomba. La finalul lunii noiembrie, spune selecționerul, nu va mai fi antrenorul Naționalei României. Decizia radicală a acestuia a dat de înțeles că nu mai este cale de întoarcere. Tot aseară și-a dezvăluit și viitoarele planuri.

După victoria cu Armenia, Mirel Rădoi a anunțat plecarea

Aseară România a reușit să învingă Armenia în meciul retur cu 1-0, după ce în tur pierduse cu 3-2. În partida jucată pe noul stadion Ghencea, elevii lui Mirel Rădoi au arătat alt joc, parcă mai motivați. Semnele au fost și în meciul cu Germania, dar numai în prima parte. Cu victoria de aseară Mirel Rădoi și-a dus elevii pe locul doi în Grupa J de calificare la CM 2022 din Qatar. Numai că, la conferința de presă selecționerul Mirel Rădoi a dat vestea surprinzătoare pentru toți cei implicați:

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

(..) Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației. Oferte au fost până acum și le-am refuzat. Din punctul ăsta de vedere vă dau cuvântul meu că nu am niciun contact, nicio ofertă. Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.”, anunța Mirel Rădoi la conferința de presă.

Planurile lui Rădoi de viitor

După șocul primei declarații, jurnaliștii aflați la conferința de presă au încercat să afle care ar fi planurile lui Mirel Rădoi după plecarea sa de la Națională. Deși recunoștea că a refuzat oferte, Rădoi spune că deocamdată nu are planuri cine-știe-ce, doar că vrea să se odihnească. Mirel Rădoi a mai spus că și-ar dori să rămână în România și să antreneze și așteaptă oferte.

”E devreme, lucrurile diferă, dar parcă o echipă de club mă atrage mai mult. Procesul zilnic e foarte important, să dezvolţi jucătorii. Îmi pare rău că nu pot sta mai mult cu jucătorii, să le explic mai multe. Lucrurile astea le pot îndrepta zi de zi. (n.r. – Ai accepta şi o variantă din România?) Şi în România, da. Dacă nu vor să mă dea afară după trei luni, cu siguranţă!

Pentru un joc spectaculos, ai nevoie de timp, pentru a juca ce doreşti. Ai nevoie de o perioadă mai lungă, e greu de realizat în România, dar sunt cluburi care încep să aibă răbdare. Toate dorinţele la naţională mi-au fost îndeplinite, nu am ce să le reproşez celor de aici”, a mai spus Mirel Rădoi, după meci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI