22 aug. 2020 | 09:31

Gigi Becali, premieră la nivel mondial. Nimeni în lume nu a făcut ce vrea omul de afaceri

Sport
Gigi Becali, premieră la nivel mondial. Nimeni în lume nu a făcut ce vrea omul de afaceri
Gigi Becali, premieră la nivel mondial. Nimeni în lume nu a făcut ce vrea omul de afaceri

Gigi Becali a făcut ce nu a mai făcut nimeni în lumea asta. Gigi Becali a renunțat la aproape toți străinii, iar FCSB va începe sezonul cu doar un singur fotbalist din străinătate în lot, lucru care nu se mai întâmplă nicăieri în lumea fotbalului.

Gigi Becali, premieră la nivel mondial în fotbal. Nimeni în lume nu a mai făcut ce face latifundiarul din Pipera

Gigi Becali vrea cu orice preț să șocheze, scrie gsp.ro. Lotul cu care va începe noul campionat nu mai are corespondent în rândul echipelor de top din Europa. Gigi Becali a renunțat la aproape toți jucătorii străini și, acum, mai există unul singur sub comanda lui Petrea, și anume grecul Soiledis.

Un lot întreg de fotbaliști autohtoni este o tactică pe care nu o mai are nimeni. Începând cu Bulgaria, Belarus, Serbia, Croația și Ungaria, nici o echipă de primele două locuri din aceste țări nu aplică ceea ce face acum Gigi Becali, adică să renunțe la toți jucătorii străini.

Gigi Becali vrea o echipă doar de români

Gigi Becali vrea o echipă doar de români

Bulgarii se bazează mult pe jucătorii străini

La pol opus se situează Ludogoreț Razgrad, care și-a construit clubul doar pe jucători străini, în special pe brazilieni și români, iar rezultatele din ultimii 5-6 ani, în care lotul a fost în proporție de 60-65% format din străini, au fost superioare cu mult FCSB-ului lui Gigi Becali.

Ludogoreț a câștigat în tot acest timp campionatul, iar FCSB din 2015 n-a luat măcar un titlu. Un alt exemplu este echipa Ferencvaros. A început să abordeze acestă strategie de 2-3 ani, iar în momentul de față, cu nu mai puțin de 18 străini în lot, gruparea de la Budapesta domină autoritar campionatul în Ungaria. Și antrenorul e străin, ucraineanul Serghei Rebrov are 1 milion de euro pe an.

Nici Croația și Serbia nu face ce face Gigi Becali

Cluburile de fotbal importante din Croația și Serbia, recunoscute pentru calitatea jucătorilor tineri și a faptului că mizează pe cei autohtoni, nu renunță la străini. Dinamo Zagreb are nu mai puțin de 11 jucători străini, iar campioana Serbiei, Steaua Roșie, are și ea 12 jucători din străinătate.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro