Gigi Becali poate da marea lovitură în fotbal. Suma amețitoare pe care o poate lua, dintr-un foc

Gigi Becali poate da marea lovitură în fotbal. Suma amețitoare pe care o poate lua, dintr-un foc
Gigi Becali poate obține o sumă record pentru transferul unui fotbalist de la FCSB

Gigi Becali poate da marea lovitură în fotbal. Patronul FCSB trăiește ca într-un vârtej de evenimente. După despărțirea cu scandal de antrenorul Edi Iordănescu, latifundiarul a anunțat că e gata să vândă clubul către suporteri contra sumei de 10 milioane de euro. Cu condiția ca tot lotul de jucători să-i rămână lui, inclusiv juniorii. Cu acesta, Gici Becali s-ar muta la o altă echipă din Liga 1. Dar milionarul din Pipera vrea să bată și recordul de bani primiți pentru transferul lui Dennis Man la Parma.

Gigi Becali poate da marea lovitură în fotbal

Gigi Becali a declarat răspicat că, pentru el, fotbalul e o afacere. Că nu-i pasă neapărat de titluri, ci de banii câștigați cu FCSB. Latifundiarul tocmai a trecut prin „divorțul” cu scântei de antrenorul Edi Iordănescu și și-a atras ura fanilor roș-albaștri. Celor reuniți în Peluza Nord, sub conducerea lui Gheorghe Mustață, le- transmis că le vinde clubul contra sumei de 10 milioane de euro

Gigi Becali a pus condiția de a păstra tot lotul de jucători, inclusiv juniorii. Gheorghe Mustață a anunțat că a găsit un investitor dornic să ofere cei 10 milioane de euro dorite de Becali.

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el (n.r. – cu Gheorghe Mustață) la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Suma amețitoare pe care o poate lua, dintr-un foc

Gigi Becali se pare că și-a îndreptat, apoi, atenția către Academica Clinceni. El ar avea în plan să se mute le formația din Liga 1, cu tot cu jucătorii de la FCSB, în caz că ar vinde clubul. Dar Becali mai are pregătită o mișcare menită să-i aducă mulți bani.

În ianuarie 2021, el l-a vândut pe Dennis Man la Parma contra sumei de 11 milioane de euro. A stabilit, astfel, un record pentru transferul unui fotbalist din Liga 1. Acum, patronul FCSB vrea să-și depășească propriul record. Are în lot un tănâr jucător pentru care, până acum, cerea nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

E vorba de Octavian Popescu (18 ani), puștiul care a explodat în sezonul trecut pe prima scenă fotbalistică a țării. Mijlocașul ofensiv este curtat cu insistență de Galatasaray. După transferurile lui Cicâldău și Moruțan, „Împăratul” Fatih Terim, legendarul antrenor al turcilor, îl vrea neapărat pe Octavian Popescu. În trecut, Gigi Becali a refuzat chiar și o ofertă de 10 milioane de euro pentru acesta.

De această dată, se pare că oferta celor de la Galata este mult mai pe placul patronului FCSB, scrie telekomsport.ro. Nu vor fi 30 de milioane, asta e clar, dar e posibil ca suma să o depășească pe cea plătită pentru Dennis Man. Interesant este faptul că și jucătorul Parmei e dorit de Galatasaray. Suma cerută de italieni pentru Man este de „doar” 7 milioane de euro, mult scăzută față de cota anterioară a românului, de 20, apoi de 11 milioane de euro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI