Gigi Becali poate da marea lovitura financiară. Câți bani poate lua de la o echipă de top din Spania

Gigi Becali poate da marea lovitura financiară. Câți bani poate lua de la o echipă de top din Spania
Gigi Becali este pus pe fapte mari la FCSB.

Gigi Becali, unul din cei mai importanți finanțatori din fotbalul românesc, este pe cale să facă afacerea anului. Două echipe de top din campionatele puternice din Europa sunt interesate de unul din jucătorii FCSB-ului. Dacă afacerea se va derula după pretențiile lui Becali, ar putea deveni transferul anului în Liga 1.

Gigi Becali pus pe fapte mari la FCSB

FCSB se lutpă acum în Play Off pentru a câștiga încă odată campionatul. Din păcate, ultimul meci, cel cu U.Craiova a fost un dezastru. FCSB a pierdut în deplasarea de la Craiova cu 2 la 0, ceea ce o duce pe locul doi în clasament.

Deși supărat pentru înfrângerea de ieri seară, Gigi Becali este pus pe fapte mari la FCSB. Principalul finanțator vrea cu orice chip să câștige campionatul, iar pentru asta are nevoie de întăriri. Pentru acest desiderat este clar că are nevoie de bani, având în vedere situația de criză în care ne aflăm.

După transferul de 11 milioane de euro al lui Dennis Man la Parma, Gigi Becali este pe cale să mai producă un nou transfer record într-unul din cele mai puternice campionate din Europa. Până acum au existat zvonuri că Inter-ul este interesat de jucătorul scos la vânzare. Presa de specialitate aruncă în această dimineață bomba despre o nouă echipă interesată de jucătorul lui Gigi Becali.

Becali pretenții financiare imense pentru un mijlocaș

Inter pare să rateze șansa de a-l transfera pe tânărul mijlocaș promițător al FCSB, Olimpiu Moruțan, potrivit unui raport din presa italiană. Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 22 de ani, este primul pe lista de transferuri făcută acum de Gigi Becali.

Moruțan, mijlocașul ofensiv al FCSB-ului, a fost pe lista scurtă a celor de la Inter, dar pretențiile financiare sunt foarte mari. Conform publicației FCInterNews, suma cerută de Gigi Becali se ridică la 20 de milioane de euro.

Conform publicației italiene, Valencia ar fi intrat pe fir pentru achiziționarea celui supranumit „Messi de România”. Echipa spaniolă a contactat deja anturajul jucătorului pentru a investiga posibila fezabilitate a tranzacției.

Gigi Becali, a dezvăluit recent că a respins o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan, oferită de Inter, dar Inter nu pare dispus să cheltuiască atâția bani pentru Olimpiu Moruțan.

Așa că ar putea fi stabilit pentru o mutare în La Liga. Este din ce în ce mai certă intenția celor de la Valencia de a-l achiziționa. Rămâne de văzut dacă pretențiile financiare cerute de Gigi Becali vor fi pe placul spaniolilor aflați pe locul 14 în La Liga.

Până în acest moment Moruțan are 31 de prezențe la FCSB în acest sezon, marcând șase goluri și oferind 13 pase decisive în toate competițiile.