Gigi Becali poate da lovitura vieții. Fotbalistul pe care îl dorește un gigant, informația este clară

Seria A este pentru mijlocașul FCSB o posibilitate de transfer

În ultima vreme lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Gigi Becali. După transferul de 11 milioane de euro al lui Dennis Man, FCSB e pe cale să mai vândă un jucător. Oferta vine din unul din cele mai puternice campioante din Europa și îl vizează pe tânărul Olimpiu Moruțan.

Gigi Becali dă lovitura cu tânărul Olimpiu Moruțan

Mijlocașul oefnsiv de 22 de ani Olimpiu Moruțan poate deveni cea mai bună investiție făcută de Gigi Becali la FCSB. După un parcurs bun la Univesitatea Cluj și FC Botoșani, Gigi Becali decide să-l cumpere pe Olimpiu Moruțan în 2018. De atunci valoarea tânărului mijlocaș a crescut.

Performanțele sale l-au adus acum în postura de a fi vizat de echipe puternice din Europa. Impresarul lui Olimpiu Moruțan declara că există interes din partea celor de la Bayer Leverkusen, Hoffenheim, FC Porto și Galatasaray de a-l transfera.

Numai că presa italiană sparge gheața anunțând că Inter Milano este foarte interesată de serviciile tânărului mijlocaș ofenisv și sunt gata să facă o ofertă. Gigi Becali ar putea face unul din cele mai mari transferuri din ultimii ani, depășindu-l pe cel al lui Dennis Man.

Surse din interior spun că Gigi Becali i-a stabilit deja prețul pentru un posibil transfer. Suma stabilită de Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan ar fi de 20 de milioane de euro.

Oficialii Inter Milan deciși să pună mâna pe mijlocaș

Presa de specialitate din Italia relatează despre interesul tot mai crescut al Inter-ului de a-l transfera pe Moruțan, și asta cât mai repede. După câțiva ani de pauză, fotbalul românesc revine în atenția echipelor din Serie A.

Deși în ultimii ani au apărut jucători de un nivel foarte bun precum Ștefan Radu, Chiricheș sau Tătărușanu, de la Adrian Mutu lipsea cineva care ar putea face diferența. În opinia presei din Italia, acel jucător a apărut și este tânărul de 22 de ani, Olimpiu Moruțan.

În acest moment sunt trei jucători importanți români care joacă în Serie A. Este vorba de Dennis Man, Valentin Mihăilă și Răzvan Marin. Acestora li s-ar putea alătura și tânărul Olimpiu Moruțan, având în vedere că Inter Milano este decisă să facă o ofertă clară FCSB-ului și lui Gigi Becali.

Oficialii Inter-ului vor trebui să accepte condițiile stabilite de Gigi Becali și, implicit, prețul de 20 de milioane de euro. Dacă se va bate palma pe această sumă, atunci Olimpiu Moruțan ar deveni star-ul transferurilor FCBS-ului din ultimii ani. Rămâne să așteptăm oferta oficială a italienilor și să vedem dacă aceștia vor accepta sau nu condițiile stabilite de Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI