Gigi Becali, gest surprinzător pentru Victor Pițurcă. Ce i-a trimis acasă, în mare secret

Gigi Becali, gest surprinzător pentru Victor Pițurcă. Ce i-a trimis acasă, în mare secret
Victor Pițurcă a dezvăluit că Gigi Becali a făcut un gest surprinzător pentru el, când era bolnav de COVID-19

Victor Pițurcă a dezvăluit că Gigi Becali a făcut un gest surprinzător pentru el atunci când a fost infectat cu COVID-19. I-a trimis acasă medimente. Decizia patronului FCSB pentru fostul selecționer este uimitoare, având în vedere că relația dintre cei doi nu a fost cea mai bună în ultimii ani.

Gigi Becali a făcut un gest surprinzător pentru Victor Pițurcă

Pe lângă faptul că Pițurcă a susținut proiectul CSA Steaua, afirmând vehement că FSCB nu este continuarea câștigătoarei Cupei Campionilor din 1986, ultima colaborare oficială dintre cei doi, din sezonul 2010-2011, s-a încheiat cu scandal. Antrenorul și-a dat demisia de la FCSB după două etape, nemulțumit de ieșirile lui Becali din spațiul public.

„M-a surprins Gigi Becali, când a aflat că am COVID mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă aşteptam, pentru că nu ştia că am. Nu avea de unde să ştie că eu am coronavirus, dar am înţeles că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relaţii foarte bune cu Cristi. A făcut un gest foarte frumos. Dacă ar fi păţit la fel şi el, şi eu aș fi reacționat similar. La chestii de genul ăsta, lași totul deoparte”, a declarat Victor Pițurcă.

Fostul selecționer nu este singurul om din sfera sportului pe care Becali l-a ajutat cu medicamente pentru noul coronavirus. Leo Grozavu, Marius Șumudică sau Cristi Borcea s-au bucurat, de asemenea, de sprijinul latifundiarului.

A avut boala în noiembrie

Pițurcă a fost printre cei mai precauți oameni cu privire la acest virus încă de la începutul pandemiei. Chiar și așa, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în noiembrie 2020. În acea primăvară, el spunea că se testează de fiecare dată când iese din casă și revine, pentru a nu-și pune familia în pericol.

„M-am testat de vreo patru ori pana acum. In ultimele zile, nu m-am mai testat. M-am plictist sa ies negatvi, asa ca stau cateva zile mai mult sa vedem. Dar daca ies undeva si revin, ma testez pentru ca mi-e frica sa nu contactez virusul si sa il dau la ceilalti, asta e problema. Te intepi in deget si pui sangele intr-un mic aparat si iti spune imediat. Sunt teste rapide”, declara antrenorul.

„Cand vine Alex (n. r. Alexandru Piturca – fiul sau) la mine ii fac testul. Celui care vine la mine ii fac testul. Nu intra la mine nimeni pana nu ii fac testul. Am cumparat niste teste pentru familie. Daca vine cineva strain, il testez. Nu intra nimeni la mine in casa netestat”, completa acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI