Gigi Becali, nervos pe una dintre „perlele” sale: „Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România”

Gigi Becali, nervos pe una dintre „perlele” sale: „Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România”
Gigi Becali, nervos pe una dintre „perlele” sale: „Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România”

Gigi Becali, nervos pe una dintre „perlele” sale. Patronul FCSB „a dat de pământ” cu mulți dintre jucătorii săi după înfrângerea contra Rapidului, de duminică seară. Partida s-a terminat 0-1 pentru giuleșteni, autogolul lui Vinicius din minutul 39 fiind decisiv. Dar finanțatorul roș-albaștrilor și-a luat în vizor și fotbaliștii pe care altădată ar fi cerut multe milioane de euro.

Gigi Becali, nervos pe una dintre „perlele” sale

Gigi Becali, nervos pe una dintre „perlele” sale. Patronul FCSB pare aproape resemnat după înfrângerea suferită de vicecampioană în derby-ul cu Rapidul. Jocul elevilor lui Dinu Todoran este departe de pretențiile finanțatorului, iar multe dintre „perlele” echipei par pierdute în spațiu pe teren. Octavian Popescu a fost înlocuit la pauză, Moruțan a intrat în minutul 46, iar Florinel Coman a fost înlocuit în minutul 78. Niciunul dintre cei trei nu a reușit să redreseze prestația formației.

Deja, Gigi Becali a anunțat că va renunța la doi jucători, Iulian Cristea și Alexandru Crețu. Primul e în vizorul latifundiarului mai de mult, iar Crețu a greșit grav la faza ce a dus la autogolul lui Vinicius.

Care să fie concluziile? Nu avem fundași centrali. O să vină Miron și o să avem.(…) Acum să spun și ce a fost bun. S-a jucat doar la o poartă. Nu ne-a bătut Rapid. Ne-a bătut Crețu. Acum o să îi spun să îi caut echipă. Nu poți da în minge, dai doar pasă la ei, pasă la ei și dai și autogol. Îi zic că mai e perioadă de transferuri. Îl las liber, așa cum l-am luat. I-am dat și bani. Olaru a greșit și el multe mingi. Noi nu aveam nevoie să pasăm decisiv. Trebuia să pasăm până să-i obosim, că venea golul. Dar Olaru voia să dea pasă decisivă. Așa gol nu am văzut în viața mea… După a venit și Cristea care dădea toate mingile la adversar. Nu că-i critic, dar ăsta e adevărul. Pe Cristea și Crețu îi las liberi”, a spus Gigi Becali la Pro X.

„Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România”

Gigi Becali și-a „urecheat” și „perlele” Florinel Coman și Olimpiu Moruțan. Pe Coman îl compara cândva cu Mbappe și i-a fixat o clauză de reziliere uriașă, de 50 de milioane de euro. Dar fotbalistul de 23 de ani a avut un 2021 total nefericit. S-a accidentat la meciul naționalei din martie contra Macedoniei de Nord și a lipsit câteva luni. Apoi, a fost surprins de poliție circulând cu un permis suspect, aparent eliberat de autoritățile din Ucraina. Dosarul încă nu s-a finalizat, justiția așteptând răspunsuri din Ucraina în privința autenticității carnetului de conducere al lui Florinel Coman.

Becali l-a atenționat pe jucător că de va continua să joace așa, va îmbătrâni în România, fără speranțe la vreun transfer în străinătate. El nu l-a iertat nici pe Moruțan pe care n-a conceput să-l vândă la Galatasaray, acum câteva săptămâni, fără 10 milioane de euro. Acum, Becali i-a „tăiat” deja mai mult de o treime din valoare.

În al doilea rând, am greșit la schimbări. L-am scos pe Olaru și l-am băgat pe unul care nu știu ce este, nu mai e fotbalist. Coman, nu știu ce e cu el. Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România. (…)Pe Coman cine să dea bani? Pe Moruțan vreau 3 milioane. Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat. Dacă a jucat 3-4 meciuri așa… A zis că face, că drege. Aseară era pe acolo. Se ascundea de minge, trăgea aiurea… Făcea niște tâmpenii”, a mai spus Becali, conform aceleiași surse.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI