Ce face iubita lui Florinel Coman de când fotbalistul a rămas fără permis. Cei doi au găsit soluția

Ce face iubita lui Florinel Coman de când fotbalistul a rămas fără permis. Cei doi au găsit soluția
Florinel Coman riscă ani de pușcărie

În februarie avea să apară un nou scandal în fotbalul românesc. Personajul implicat era Florinel Coman, prins fiind conducând fără permis. De atunci fotbalistul își alteaptă sentința îna cest caz, ca pieton. Numai că tânărul a găsit o modalitate de a se deplasa având-o ca ajutor pe iubita lui, Ioana Timofeciuc.

Florinel Coman și-a transformat iubita în șofer

Scandalul în care Florinel Coman a fost implicat a generat multe descuții, patronul Gigi Becali fiid cel mai supărat. Totul a pornit de la faptul că ar fi condus fără permis de conducere. Mai mult de-atât, surse spun că permisul ar fi fost unul fals, cumpărat de sportiv dintr-o altă țară.

Acum riscă o pedeapsă aspră din partea judecătorilor. Rămas fără permis Florinel s-a orientat rapid și și-a transformat iubita, pe Ioana Timofeciuc, în șofer de lux. Paparazzi de la Spynews au reușit să-i surprindă pe cei doi prin oraș.

Surpriza a fost atunci când s-a aflat cine este șoferul temporar al fotbalistului. Ioana Timofeciuc, iubita fotbalistului, a decis să treacă în locul acestuia la volanul bolidului de lux pe care Florinel Coman l-a condus până de curând. Cei doi au fost surprinși în București, la cumpărături, iar cea care s-a urcat la volan a fost Ioana Timofeciuc, iar Florinel Coman în dreapta.

Fobalistul riscă ani de pușcărie

După ce a fost prins de polițiști de la circulație fără permis, acum Florinel Coman are dosar penal și riscă ani de închisoare. Cel mai supărat la momentul incrinminatoriu a fost Gigi Becali, care era cât pe-aci să-l excludă din echipă. Ulterior, într-o declarație, latifundiarul spunea că este gata să-l ajute pe tânărul Florinel Coman, și să vorbească cu judecătorii în favoarea sa.

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis.

O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, declara Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI