Gigi Becali, la un pas de a pune mâna pe 4 milioane, dar e nemulțumit de această sumă

Gigi Becali, la un pas de a pune mâna pe 4 milioane, dar e nemulțumit de această sumă
Deocamdată Gigi Becali nu a dat nimic oficial despre aceste posibile negocieri

Înainte de terminarea campionatului, Gigi Becali reușea un transfer important de 13 milioane de euro. Dennis Man era transferat la Parma și conturile FCBS se umpleau de bani. După încheierea Ligii 1, Becali și-a dorit să mai facă un transfer pe bani mulți. Florin Tănase este printre primele transferuri de pe urma căruia Becali poate scoate o sumă importantă. Conform presei din Portugalia, sunt deja negocieri în acest sens.

Gigi Becali vrea rotunjirea conturilor

Supărat că a pierdut, din nou, campionatul, Gigi Becali vrea să-și întărească lotul. Pentru a face asta are nevoie de bani, asta înseamnă că va trebui să vândă jucători. Deja anunțat pe lista scurtă, Florin Tănase este jucătorul pe care Gigi Becali speră să ia o sumă considerabilă. Suma la care visează latifundiarul se învârte în jurul a 10 milioane de euro.

„Acum, imediat, nu mă interesează să vând. Acum pregătesc calul, îl spăl, îl duc la antrenament, și vedem când iese la hipodrom pe ce loc ajunge. Poate negociez din 10 în 10 milioane, poate din 20 în 20. Cine știe…”, declara Gigi Becali.

Presa portugheză îl dă ca vândut pe Florin Tănase

Una din cele mai prestigioase publicații sportive portugheze, „Record”, și cu surse verificate, îl dă deja ca și vândut pe Florin Tănase. Conform publicației, FCSB se află deja în negocieri avansate cu cei de la Al-Ain. Florin Tănase este foarte aproape de a deveni jucător pentru Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite, spune „Record”. Al-Ain, în ultimii doi ani, a fost antrenată de portughezul Pedro Emanuel.

Emblema Golfului le-ar fi prezentat celor de FCSB o propunere în valoare de aproximativ patru milioane de euro, sumă care, se pare, va fi suficientă pentru ca negocierile să ajungă la o concluzie reușită, mai spune „Record”.

Florin Tănase este unul dintre cei mai buni jucători ai momentului. Sezonul trecut, a marcat 25 de goluri în 36 de jocuri jucate de FCSB. Performanțele jucătorului, se pare, sunt datele care i-au determinat pe cei de la Al-Ain să avanseze cu toate forțele oferta pentru transferul acestuia.  Singurele informații, de până acum, sunt cele oferite de Ioan Becali.

„Nu e nimic stabilit. Ştim foarte bine cât vrea Gigi pentru Tănase, arabii au anunţat suma, dar încă sunt la distanţă de pretenţiile lui.

Mai vedem zilele următoare ce se va întâmpla cu plecarea lui Tănase de la FCSB.”a declarat Ioan Becali, impresar FIFA, pentru Fanatik.

Deocamdată Gigi Becali nu a dat nimic oficial despre aceste posibile negocieri pentru Florin Tănase, cu cei de la Al-Ain. Dar, dacă se adeverește, oferta propusă de emirii de la Al-Ain este mult mai mică decât și-a propus Becali să ia pe un transfer în străinătate. Rămâne să așteptăm un comunicat oficial din partea FCSB și să vedem dacă cele anunțate de portughezi se vor adeveri sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI