Gigi Becali, lovitură financiară de proporții. Cum a câștigat un miliard dintr-un foc

Gigi Becali, lovitură financiară de proporții. Cum a câștigat un miliard dintr-un foc
Conflict dur între Gigi Becali și finii săi, Florin Pandele și Gabriela Firea

Nu de mult a existat un conflict dur între Gigi Becali și finii săi, Florin Pandele și Gabriela Firea. Mărul discodiei dintre cei trei reprezenta o sumă fabuloasă, și anume aproape un miliard de lei. În cele din urmă se pare că Gigi Becali și Florin Pandele și Gabriela Firea au ajuns la un consens. Cel care a cedat în cele din urmă ar fi fost Gigi Becali.

Update 3 mai 2021: Florin Pandele pierde definitiv prin decizia instanței din aprilie 2021

După ce niciunul dintre cei doi nu s-au prezentat la înfățișări, magistrații au luat decizia de a da câștig de cauză lui Gigi Becali. Conform decizie din aprilie 2021, Unitatea Adminstrativ Teriotorială Orașul Ilfov este obligată acum la palta sumei de 106.780 lei către Gigi Becali.

Valoarea totală a contractelor încheiate de Gigi Becali Unitatea Adminstrativ Teriotorială Orașul Ilfov este de 213.559 lei. Contractele au fost încheiate în anii 2014 și 2017. Anul trecut Becali mai câștiga, tot prin decizie judecătorească, prima jumătate din sumă, și anume 101.782 lei.

Conflict dur între Gigi Becali și finii săi

Tot scandalul dintre Gigi Becali și finii săi, Florin Pandele și Gabriela Firea ar fi plecat de la bani. Suma în discuție este de aproximiativ un miliar de lei, spun sursele apropiate celor trei.Suma despre care discutăm ar fi fost o datorie din partea Primăriei Voluntari conduse de Florin Pandele.

Motivul acestei datorii este decizia Primăriei Voluntari, în urmă cu trei ani, de a-i indisponibiliza un teren. Terenul avea să fie folosit de către Primăria Voluntari pentru comunitatea din orașul Voluntari. La finalul acestei proceduri Primăria trebuia să-l despăgubească pe Gigi Becali cu suma despre care discutam.

În noiembrie 2020 Gigi Becali, după ce Unitatea Administrativ Teritorială Voluntari întârzia plata, decidă să dea Primăria Voluntari în judecată, cerând despăgubiri în valoare de un miliard de lei, aproximativ 200.000 de euro.

Ultima înfățișare dintre Florin Pandele și Becali ar fi trebuit să aibă loc zilele acestea. Conform celor de la Wowbiz.ro, la această înfățișare nu s-a prezentant nici Gigi Becali și nici avocatul acestuia. Prin neprezentarea reprezentanților din ambele părți, judecătorii nu au avut de dat altă decizie, decât să suspende cauza. Singura modalitate de a fi reluată cauza fiind doar prin demersul inițiat de una din părți.

Un alt scandal între Becali și Florin Pandele din 2018

Un alt scandal, de acum 3 ani, din 2018, legat tot de bani era anunțat de Gigi Becali prin intermediul presei. Atunci latifundiarul vorbea de datoria pe care Florin Pandele ar fi avut-o către acesta. Gigi Becali declara atunci:

„Florin Pandele, care este finul meu, m-a păcălit de vreo 500 de mii. Finul meu m-a păcălit cu 500 de mii pe mine, pe Becali şi pe FCSB. Doi jucători (n.r. – Achim şi Moke) pe care i-am luat, am dat 500 de mii pe ei şi am mai dat încă 50 de mii că a jucat nu ştiu câte meciuri ăla (n.r. – Moke).

Şi am pierdut 550 de mii la finul Pandele. Şi nici măcar nu i-a luat pentru el. I-a luat pentru Voluntari. A negociat mai bine, bravo lui”, declara Gigi Becali, la acel moment.

Acel scandal s-a stins la fel ca și acest scandal, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla și în noul litigiu pe care l-au avut până acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI