Gigi Becali l-a amenințat pe CTP. Gazetarul rupe tăcerea, de la ce a pornit totul

Gigi Becali l-a amenințat pe CTP. Gazetarul rupe tăcerea, de la ce a pornit totul
Gigi Becali l-a amenințat pe CTP

Gigi Becali l-a amenințat pe Cristian Tudor Popescu. Celebrul gazetar a fost cel care a spus tot ce s-a întâmplat între ei. De la ce au pornit discuțiile dintre aceștia?

Motivul pentru care Gigi Becali l-a amenințat pe CTP

Cristian Tudor Popescu a rupt tăcerea și a aruncat o nouă bombă! Celebrul gazetar a recunoscut că a fost ameninințat de către Gigi Becali. Unul din cei mai importanți jurnaliști români post-decembriști a dezvăluit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” că în trecut era sunat des de cunoscutul latifundiar, iar în prezent nu mai există niciun fel de relație între cei doi.

Totul se întâmpla în urmă cu 15-20 de ani, pe când patronul FCSB îl suna să îl avertizeze că nu e bine să se ia de cele sfinte. Cel din urmă a vrut să îl ajute să o ia pe calea cea bună, așa că i-a oferit câteva cărți pentru documentare pe care Tudor Popescu le-a refuzat.

„Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge”. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos”, a detaliat jurnalistul.

A existat și un conflict între aceștia, moment în care Becali chiar a avut pornirea să-i dea o scrumieră în cap, în public. Mai exact, scena se petrecea în anul 2001, alături de amenințări cu moartea și jigniri la scenă deschisă:

„Ce-a fost s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea.”

Conflictul cu Mihai Stoica

Și Mihai Stoica a avut reproșuri la adresa lui CTP. Acesta s-a enervat la culme în momentul în care gazetarul l-a criticat pe Diego Armando Maradona atunci când o lume întreagă îl plângea. „Se droga, potrivit declarației lui, stimați fani ai lui Maradona, se droga de duminică până miercuri, așa spunea: am party-urile mele de cocaină de duminică până miercuri, dup-aia mă duc să joc fotbal la final de săptămână.

Un om care a băut în neștire, care a mâncat în neștire, care a fumat trabuc în neștire până când i-au crăpat inima și creierul la 60 de ani! Vreți să-l plâng pentru asta?!”, a încheiat Cristin Tudor Popescu.

„Știam că nea CTP e specialist dă tenis, doar a fost copil de mingi la Cupa Davis. Acum văd că e și pă fotbal. Nu i-a plăcut Maradona. Dacă se pronunța nea ctp mai devreme, nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego. Să nu intre în gura lui. În gura ctp ului”,
Mihai Stoica