Gigi Becali își face palat la mare. Locația exclusivistă unde a ales să construiască

Gigi Becali își face palat la mare. Locația exclusivistă unde a ales să construiască
Gigi Becali își face palat la mare

Gigi Becali își face palat la mare, unde plănuiește să meargă să se relaxeze după lovitura primită în instanță în procesul CSA Steaua vs. FCSB. Locația aleasă pentru construcție este una exclusivistă, aflată în apropiere de Academia lui Gică Hagi, la Palazu Mare.

Gigi Becali își face palat la mare

Lucrările au fost demarate pe 18 iunie, dar muncitorii s-au mișcat foarte repede și au reușit să toarne deja fundația. În ritmul astă, familia lui Gigi Becali se va putea relaxa la mare chiar anul viitor. Autorizația de construcție expiră însă în anul 2021. Locația este una exclusivistă, alflată la doar 10 minute de plaja din Mamaia.

Casa de vacanță pe care și-o construiește patronul FCSB se află foarte aproape de Academia lui Gică Hagi, deci va putea să mai arunce din când în când câte un ochi în curtea Regelui în speranța că va găsi un tânăr promițător pe care să îl cumpere pentru echipa lui.

Până când noul palat de la malul mării va fi gata, Becali va trebui să se mulțumească în unul dintre cele trei apartamente situate într-un complex rezidențial de lux din Mamaia, pe care le-a cumpărat în 2016 de la Viorel Păunescu. Se pare că cei doi au rămas prieteni după ce au reușit, în urmă cu mai mulți ani, să distrugă cea mai titrată echipă de fotbal din România, Steaua București.

Până să cumpere cele 3 apartamente, Gigi Becali se caza în unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Mamaia.

Gigi Becali rămâne în continuare activ pe piața imobiliarelor, mai ales că în fotbal nu prea i-au mai ieșit socotelile în ultima vreme. FCSB a câștigat ultimul titlu în 2015, iar recent a pierdut procesul cu CSA Steaua cu privire la recunoașterea palmaresului. Magistrații au decis că palmaresul din 1947 până în 2003 (inclusiv Cupa Campionilor Europeni) aparține Clubului Sportiv al Armatei, în timp ce FCSB s-a ales cu trofeele câștigate din 2004 până în prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI