10 apr. 2023 | 14:17

Gigi Becali își critică dur jucătorii, după meciul CFR Cluj – FCSB. „Nu am avut bărbăție”. Despre cine a spus „unul e varză şi unul e praf”

Sport
Gigi Becali își critică dur jucătorii, după meciul CFR Cluj - FCSB. „Nu am avut bărbăție”. Despre cine a spus „unul e varză şi unul e praf”

Gigi Becali este supărat pe jucătorii lui, după ce FCSB a obținut doar un egal pe terenul lui CFR Cluj, echipă implicată în lupta la titlu. Omul de afaceri și-a criticat fotbaliștii și a promis că săptămâna aceasta va merge în cantonament, ca să le bage în cap că sunt „cei mai buni”. Deian Sorescu și Andrei Cordea sunt oamenii care l-au nemulțumit cel mai mult.

Gigi Becali și-a criticat jucătorii, la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1

Gigi Becali este furios după meciul CFR Cluj – FCSB 1-1 și își acuză jucătorii că nu au avut curaj. Este convins că trupa lui Dan Petrescu a avut șanse să câștige confruntarea pentru că și-a construit mai multe ocazii și spune că dacă echipa pierde duelul cu Farul de etapa viitoare, de pe teren propriu, lupta la titlu s-a terminat.

„Dacă nu o bați pe Farul pe Arena Națională, atunci ce pretenții să ai? Stai acasă și îți vezi de treabă. Farul are un motivator, un stăpân care le spune că sunt cei mai buni. Nu știu ce le zice, dar le-a intrat în cap că sunt cei mai buni. Le zice: «Voi sunteți cei mai buni, voi sunteți cei mai buni».

Așa trebuie să mă duc și eu și să le spun, dar nu am timp. O să mă duc înainte de meci și o să le spun: «Bă, voi sunteți cei mai buni!». Ca să înțeleagă că sunt cei mai buni și să nu mai intre cu frică”, a spus Gigi Becali.

Cine l-a supărat cel mai tare pe Gigi Becali

În Gruia, Birligea a deschis scorul, dar FCSB a egalat prin Florinel Coman. Gigi Becali l-a lăudat pe „Mbappe”, dar a criticat dur doi jucători: David Miculescu și Andrei Cordea sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit cel mai mult. David Miculescu este un transfer foarte scump și a fost adus de la UTA cu 1,7 milioane de euro.

„Singura noastră problemă e pe partea dreaptă acolo. Ce să faci… Ne gândim, să vedem, nu avem (n.r. – varianta pe placul său). L-am încercat şi pe Radaslavescu, dar să vedem ce facem pe partea dreaptă, că e praf pe partea dreaptă.

Avem doi din care nu facem unul: Miculescu şi Cordea. Îl bagi pe unul o repriză, îl bagi pe altul în a doua şi unul e varză şi unul e praf. Nu ştiu, nu ştiu. Ştiu eu? Îl întrebţi pe el de ce a căzut aşa. Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii? E praf definitiv, nu că…

În Miculescu încă am încredere, că e tânăr. El a mai mişcat, a mai avut ocazia, dar când a intrat Cordea varză, praf şi pulbere a fost”, a declarat Gigi Becali, a doua zi după remiza din Gruia dintre CFR Cluj şi FCSB.

După trei etape din play-off, Farul se află pe prima poziție, cu 39 de puncte. Locul doi este ocupat de CFR Cluj cu 35 de puncte, iar pe ultimul loc de podium se află FCSB, cu 34 de puncte.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România, o mare forță în UE. Alianța ISTORICĂ ce schimbă viitorul din temelii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro