Gigi Becali, în lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a făcut să plângă printr-un gest emoţionant

Autor: Alexandra Chivu - 13:03, 13 oct. 2019
Gigi Becali, în lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a făcut să plângă printr-un gest emoţionant

Gigi Becali a fost în lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a făcut să plângă printr-un gest emoționant.

Gigi Becali, în lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare

Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu Mihai Teodor Mincu, 28 de ani. Latifundiarul din Pipera a avut grijă ca nunta să fie una ca în povești. Cum un astfel de eveniment este încărcat cu bucurie, revedere, dar și lacrimi, așa a fost și în acest caz. Cel mai emoționant moment al serii a fost atunci când a fost adus tortul. Spre finalul petrecerii, când prăjitura fastuoasă a fost adusă în fața invitaților, mireasa a luat microfonul și a făcut o declarație.

Gigi Becali, în lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a făcut să plângă printr-un gest emoţionant
La momentul tortului, Teodora, ținută de mână de soțul ei, și-a declarat recunoștința față de părinții ei, Luminița și Gigi Becali

Teodora a ținut să le mulțumească părinților ei, Luminița și Gigi, pentru viața frumoasă și educația aleasă. Prin aceste cuvinte, mireasa a sensibilizat pe toată lumea. Becali, deja plin de emoție, căci pentru al a fost una dintre cele mai mari zile din viața sa, a început să lăcrimeze, fiind mândru de fata sa. Cu ochii umezi, a spus și el câteva cuvinte în fața mirilor și sutelor de invitați.

”Acum, gata, e liberă!”

„Acum, gata, e liberă! I-am spus: ‘Cât ești la mine…’ Ea a spus mulțumesc pentru cum ne-ați crescut. Le-am spus: ‘Cât sunteți la mine, faceți ca mine. După aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri!”. Acum nu vrea să facă nici casă în curte. Am loc. Am luat 30.000 de metri. Vreau să fac casă în curte pentru ei! Nu vrea. ‘Să ne comande tata și după ce m-am măritat?”, a spus Becali, amuzând nuntașii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI