Cine este de fapt Luminița, soția lui Gigi Becali. De ce apare rar în public și cum se poartă cu ea patronul FCSB

Gigi Becali este celebru pentru actele filantropice în sprijinul unor comunități de sinistrați, asociații religioase, dar și pentru declarațiile publice controversate. Afaceristul declară că Dumnezeu îi e călăuză în viață, dar ajutor pe acest drum Luminița, soția sa, o prezență discretă în viața publică. Cine este? De ce apare rar în lumina reflectoarelor și cum se poartă cu ea patronul FCSB?

Cine este Luminița, soția lui Gigi Becali?

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, a lucrat ca lăcătuș-mecanic, a făcut mare avere din investiții imobiliare, iar acum din sport. Multe afaceri i-au trecut prin mână, iar viața i s-a schimbat la 180 de grade de când a plecat din Brăila, orașul natal. Ce a rămas ”bătut în cuie” a fost căsătoria cu Luminița Becali, căci cei doi le împart pe toate încă din 1994, perioadă în care afacerile lui Gigi abia începuseră să ”miște”.

Cu 12 ani mai mică decât soțul ei, Luminița îi este afaceristului, de fapt, verișoară de gradul trei, asemenea legături fiind comune în rândul machidonilor. Despre doamna Becali se cunoaște că e o femeie de casă, care se îngrijește de bunul mers al lucrurilor atât când vine vorba despre evoluția fetelor lor, Teodora, Alexandra și Cristina, dar și de nevoile casei. Ea a refuzat orice apariție publică, excepție de la regulă făcând doar evenimentele ce țin de familie, nunți și botezuri, la care participă alături de soțul ei.

Cine este de fapt Luminița, soția lui Gigi Becali. De ce apare rar în public și cum se poartă cu ea patronul FCSB
Luminița, prezența discretă din viața lui Gigi Becali

„Bunicii noştrii au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a fost unica referire pe care Becali a făcut-o, fugitiv, despre legătura dintre el și soția sa, într-o emisiunea TV.

Femeia, care i-a rămas loială precum îi este ”Războinicul luminii” lui Dumnezeu, îl știe pe Becali de când avea 14 ani, iar el 26 de ani, moment în care și familiile lor au decis ca destinele să li se unească. La petreceri, Luminița privește îngăduitoare cum Gigi rupe ringul de dans, lăsându-l să se distreze după cum dorește. De asemenea, familia Becali a avut parte de petrecere și în 2013 când a hotărât să îl boteze pe David Petru, unul dintre băieții Gabrielei Firea. Imaginile regăsite în galeria foto, potrivit wowbiz.ro, sunt realizate într-o duminică, zi în care toți au participat, cu zâmbetul pe buze, la tăierea moțului micuțului.